CELEBRITIESSHOWBIZΕυγενία Ξυγκόρου: Ο ρόλος της Ιουλίας, τα δοκιμαστικά και η αλλαγή στις...

Ευγενία Ξυγκόρου: Ο ρόλος της Ιουλίας, τα δοκιμαστικά και η αλλαγή στις προσωπικές της σχέσεις

Συνέντευξη στοn Γιάννη Χατζηγεωργίου και το περιοδικό Down Town παραχώρησε η Ευγενία Ξυγκόρου. Η 26χρονη νέα (και πολύ όμορφη!) πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», ήξερε πάντοτε στη ζωή της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και μεταξύ άλλων μιλά και για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης: Ευγενία Ξυγκόρου στο Down Town: «Έχει συμβεί να με καταβάλει κάποιος χωρισμός στο παρελθόν»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» μπήκες μέσω casting ή σε γνώριζαν ήδη από την ομάδα παραγωγής και της σκηνοθεσίας;

Με φώναξαν σε μία συνάντηση, χωρίς όμως να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν, στην οποία βρίσκονταν όλοι οι συντελεστές. Εκεί μου είπαν ότι «σε θέλουμε», αλλά κάναμε και αρκετά δοκιμαστικά στη συνέχεια, περισσότερο -υποθέτω- για να δουν κατά πόσο ταιριάζω και με τους υπόλοιπους ρόλους.

Έρχεσαι σε αμηχανία στο δρόμο όταν, αντί να σε χαιρετήσουν ως «Ευγενία», σου λένε «Γεια σου, Ιουλία!»;

Έχει πλάκα. Γιατί αυτό σημαίνει πως «γνωριζόμαστε» κάπως με τους ανθρώπους. Κι από τη στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι με βλέπουν στη διάρκεια της εβδομάδας μέσα στο σπίτι τους, πώς θα με πούνε; Με φωνάζουν με το όνομα με το οποίο μπαίνω μέσα στο σπίτι τους!

Τους λες και κανά spoiler;

Με ρωτάνε, αλλά -πραγματικά- ούτε εγώ ξέρω τι θα γίνει. Και δεν μoυ λένε «τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο;», αλλά κατευθείαν: «Ποιος σκότωσε τον Γεωργίκη;».

Όντως δεν ξέρεις ποιος τον σκότωσε;

Όντως! Αυτό που πρέπει να «λύσετε» εσείς στο σπίτι, το ίδιο κάνουμε κι εμείς όταν παίρνουμε στα χέρια μας τα σενάρια. Στην ίδια μοίρα είμαστε! (Γελάει). Μαζευόμαστε κιόλας μεταξύ μας και λέμε «μήπως έχεις μάθει κανείς καμιά πληροφορία;». Αλλά, τίποτα!

Οι προσωπικές σου σχέσεις άλλαξαν από τότε που έγινες αναγνωρίσιμη;

Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι όλοι οι φίλοι μου είναι πολύ πιο κατανοητικοί πια στο ότι μπορεί να μην μιλήσουμε για δύο βδομάδες ή για ένα μήνα. Μόνο αυτό έχει αλλάξει.

Info:

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο, συναρπαστικό μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη «Το προξενιό της Ιουλίας» (Εκδόσεις Ψυχογιός). Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης, την σκηνοθεσία οι Ανδρέας Μορφονιός και Νίκος Ζαπατίνας, και την παραγωγή ο Διονύσης Παναγιωτάκης – Primavisione. Εκτός από την Ευγενία, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS