CELEBRITIESSHOWBIZΕυριπίδου - Αριστοτέλους: Οι πρώτες αναρτήσεις τους μετά την πρεμιέρα (φωτογραφίες)

Ευριπίδου – Αριστοτέλους: Οι πρώτες αναρτήσεις τους μετά την πρεμιέρα (φωτογραφίες)

Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι δυο πρεμιέρες της απογευματινής ζώνης του Alpha Κύπρου και του TvOne.  H Xριστιάνα Αριστοτέλους και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έκαναν ποδαρικό στη νέα σεζόν με ανανεωμένη διάθεση και εκπλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έκανε πρεμιέρα – Τα πρώτα στιγμιότυπα

Μετά την πρεμιέρα τους, οι δυο παρουσιάστριες θέλησαν να μοιραστούν στα social media φωτογραφίες τους, τις οποίες συνόδευσαν με ένα μήνυμα για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευριπίδου – Αριστοτέλους: Έκαναν πρεμιέρα με την ίδια θεματολογία (βίντεο)

«Εδώ είμαστε, στο δεύτερο μας σπίτι! Μια τεράστια αγκαλιά σε όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας…», σχολίασε η Χριστιάνα Αριστοτέλους εκφράζοντας τη ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που δέχεται από το κοινό.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία δεν έκρυψε το άγχος της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, έγραψε το εξής μήνυμα: «Πάει κι αυτό… φαίνεται η χαρά μου;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Έτσι ευχηθήκε καλή αρχή στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου (φωτογραφία)

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την πρώτη μέρα της εκπομπής της επέλεξε να φορέσει ένα maxi λευκό φόρεμα, το οποίο ήταν αρκετό άνετο και αγκάλιαζε φιλικά το σώμα της.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου προτίμησε ένα full long φόρεμα δείχνοντας την αδυναμία της στα floral μοτίβα.  Έδειχνε κομψή μέσα στο φόρεμά της, το οποίο αναδείκνυε τη ψιλόλιγνη σιλουέτα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευριπίδου Vs Αριστοτέλους: Ποια ήταν η χθεσινή «βασίλισσα» της Nielsen;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS