CELEBRITIESSHOWBIZΓεύση από... Survivor στα Star Κύπρος 2017 - Όλα όσα είδαμε στο...

Γεύση από… Survivor στα Star Κύπρος 2017 – Όλα όσα είδαμε στο δεύτερο live (βίντεο)

Οι 16 διαγωνιζόμενες φόρεσαν σέξι μαύρα ρούχα και έκαναν ποδαρικό στη σκηνή του δεύτερου live των καλλιστείων με πασαρέλα και χορό.

Μετά την εντυπωσιακή έναρξη, εμφανίστηκε υπέρλαμπρη η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, φορώντας μία δημιουργία του Gregory Morfi που μαγνήτισε τα βλέμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Star Κύπρος 2017: Μέσα στο υπέροχο καμαρίνι της Κωνσταντίνας Ευριπίδου (βίντεο)

Ακολούθως οι 16 υποψήφιες Star Κύπρος, πέρασαν από διάφορες δοκιμασίες, με την κριτική επιτροπή να είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Ανάμεσα στο κοινό, εν τω μεταξύ, που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά το δεύτερο live ήταν και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος έφθασε στις εγκαταστάσεις του σταθμού μαζί με την Παυλίνα Θεοδώρου.

Η Παυλίνα είναι μία από τις πλέον πολυσυζητημένες παίκτριες των κυπριακών καλλιστείων, που είχε απασχολήσει και διχάσει το κοινό, αποκτώντας  φανατικούς υποστηρικτές αλλά και επικριτές.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός με την άφιξή τους στο χώρο όπου διεξάγεται ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς.

Στο χθεσινό live βρέθηκε ένας ακόμη παίκτης του Survivor, όχι για να παρακολουθήσει το διαγωνισμό, αλλά για να ψυχαγωγήσει το κοινό με τα τραγούδια του.

Ο λόγος για τον Μπο, ο οποίος τραγούδησε τη γνωστή επιτυχία του «Μόνο Εσύ» μαζί με την εκρηκτική Γεωργία Βρανά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS