CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Βούρος: Η στιγμή που έμαθε πως η Μαρία Λουίζα δεν είναι...

Γιάννης Βούρος: Η στιγμή που έμαθε πως η Μαρία Λουίζα δεν είναι κόρη του!

Μπορεί ο Γιάννης Βούρος να έχει το ίδιο επίθετο με τη Μαρία Λουίζα Βούρου, ωστόσο όπως είναι γνωστό δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν πληροφορήθηκε πως η γνωστή παρουσιάστρια έμαθε την αλήθεια.

 

Όπως εξήγησε, «όταν αποκαλύφθηκε το θέμα αυτό, κάτι που ήξερε ένα ή δυο χρόνια πριν η Μαρία Λουίζα και εγώ, μιλήσαμε την επόμενη μέρα και έκλεισε εκεί το θέμα. Οι γονεϊκές σχέσεις δεν στηρίζονται σε σχέσεις αιματολογικές ή DNA. Στηρίζονται σε πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, σε πράγματα ψυχής, σε πράγματα που έχουν να κάνουν με μια αγκαλιά, βασίζονται σε συναισθήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε ζευγάρια που δεν θα πιστεύατε ότι ήταν μαζί στο παρελθόν

Πως αντέδρασε ο ίδιος όταν έμαθε πως η Μαρία Λουίζα πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα; «Ήμασταν σχεδόν μαζί. Μπορεί να υπήρχε στο μυαλό του καθενός οτιδήποτε που να αφορούσε το θετικό ή το αρνητικό πρόσημο της εξέτασης του DNA. Όταν όμως βρίσκεσαι με ένα χαρτί που δεν χωράει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα, εκεί δεν ξέρω αν η λέξη σοκ είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση, απλά πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια» δήλωσε.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Βούρος διατηρούσε δεσμό με τη μητέρα της παρουσιάστριας, αλλά χώρισαν πριν ακόμα γεννηθεί εκείνη. Ο ίδιος την αναγνώρισε, ωστόσο μερικά χρόνια αργότερα αποφάσισε να μάθει την αλήθεια μέσω τεστ DNA, που αποκάλυψε εν τέλει πως ο ίδιος δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS