CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Αγγελόπουλος: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor;

Μετά από 5 μήνες στο νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας, αφήνοντας πίσω του 24 παίκτες, νικητής του φετινού Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε μια ακόμα βραδιά στο Γαλάτσι, σε ένα θέατρο κατάμεστο από κόσμο και με όλους τους παίκτες του παιχνιδιού αυτή τη φορά όχι επί σκηνής, αλλά στις κερκίδες, ο παρουσιαστής του επιτυχημένου προγράμματος, Σάκης Τανιμανίδης, άνοιξε στις 9.45μ.μ. την τηλεφωνική ψηφοφορία του κοινού η οποία και ανέδειξε τον νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνου – Το «ευχαριστώ» και το κάλεσμα στη Σκιάθο (βίντεο)

Μετά από τρεις και πλέον ώρες αγωνίας για τους υποψήφιους, παρά το θερμό κλίμα της εξέδρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψηφίστηκε από το κοινό ως νικητής του Survivor, αλλά και πιο δημοφιλής παίκτης για να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, σηκώνοντας το τρόπαιο του παιχνιδιού.

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη. Παράλληλα, τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντό. Έπαιξε μπάλα σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, ήταν αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα. Ξεκίνησε από τους Μαχητές, οι οποίοι από την πρώτη μέρα τον έστειλαν στους Διάσημους, ήταν πολλές φορές υποψήφιος από τους συμπαίκτες του αλλά το κοινό τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Γιόρτασε τη νίκη με την μητέρα και τον αδερφό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS