CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Αγγελόπουλος Vs Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «μοιραία» φαβορί του «Survivor»

Γιώργος Αγγελόπουλος Vs Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «μοιραία» φαβορί του «Survivor»

Εύρωστοι και δυνατοί. Και αδιαμφισβήτητα φαβορί για τη νίκη. Με δικέφαλους από ατσάλι, αλαβάστρινο στέρνο και γλουτούς που μπορούν να εκτελέσουν ακόμη και χρέη καρυοθραύστη, αν παραστεί ανάγκη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη χαρακτηριστική ντοπιολαλιά και το ακόμη χαρακτηριστικότερο μικροσκοπικό σορτσάκι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τις πλάτες σαν πίστα αεροπλανοφόρου του αμερικανικού στόλου, διχάζουν το τηλεοπτικό κοινό.

Tου Κώστα Μπουρούση

Είναι οι Κούροι του «Survivor», οι Διόσκουροι του Δομίνικου, τα «απόλυτα» κορμιά στην «απόλυτη» δοκιμασία επιβίωσης υπό το άγρυπνο βλέμμα εκατομμυρίων τηλεθεατών. Μολονότι, αμφότεροι ανήκουν στην κάστα των μη αναγνωρίσιμων, η ζωή (και οι συμπαίκτες τους) σοφά τους χώρισαν, αφού ως γνωστόν δυο κοκόρια στο ίδιο κοτέτσι δεν χωρούν – για να μη θυμηθούμε ότι όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει. Ο κατά λάθος «Διάσημος» Γιώργος Αγγελόπουλος και ο ορκισμένος «Μαχητής» Κωνσταντίνος Βασάλος διαθέτουν αντοχές αλόγου κούρσας, γαϊδουρινό πείσμα, ορκισμένους fans και -κυρίως- κορμιά για αμαρτίες (ή έστω για φαντασμαγορικές φαντασιώσεις). Η μάχη ανάμεσά τους θα είναι μέχρις εσχάτων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Το παιδί του λαού

Υπάρχει κάτι λάγνο στο βλέμμα του καθηγητή σκι από τη Σκιάθο. Μια σπίθα που κανένα έπαθλο φαγητού (βλ. κεφτεδάκια, πίτσες, μπέργκερ, χαλβάς κλπ.) δεν μπορεί να σβήσει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε σταρ από την πρώτη ημέρα του παιχνιδιού, λόγω του εξοστρακισμού του από την ομάδα των «Μαχητών». Και ως γνωστόν το μελό πάντα κάνει τις καρδιές των κοριτσιών (μα και των αγοριών) να σκιρτήσουν.

  1. Έπεσε θύμα πλεκτάνης

Οι συμπαίκτες του στην ομάδα των «Μαχητών» τον θεώρησαν εξαρχής εύκολο στόχο. Γι’ αυτό και θέλησαν να τον ξεφορτωθούν, στέλνοντάς τον σαν πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο αντίπαλο στρατόπεδο των «Διασήμων». Η πλεκτάνη τους είχε κοντά ποδάρια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όχι μόνο αναδείχτηκε σε MVP του «Survivor», αλλά απαίτησε με τσαμπουκά και τις δύο πατάτες που του αντιστοιχούσαν από τις προμήθειες της πρώην ομάδας του. Πλέον, μεταμελημένες παίκτριες που αποχώρησαν, όπως λόγου χάρη η Ειρήνη Αϊνατζόγλου, παραδέχονται την πλάνη τους – ας όψεται η σουπιά ονόματι Πάνος.

 

  1. Τον συζητούν δίχως γιατί και όχι άδικα

Είναι γνωστό πως αν δεν σε πιάσει στο στόμα της η Ελένη Μενεγάκη και το πάνελ της, διάσημος σε τούτο το celebrity οικοσύστημα δεν γίνεσαι. Ο Αγγελόπουλος τα καταφέρνει περίφημα, αφού βρίσκεται συχνά πυκνά στην ημερήσια διάταξη της θεματολογίας της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης. Κάτι το σμιλεμένο σώμα του, κάτι οι επιδόσεις του στα αγωνίσματα, κάτι η ακατέργαστη αγριάδα του, ο καθηγητής του σκι κολάζει μέχρι και πανελίστρια της Μενεγάκη. Η Κατερίνα Ζαρίφη πρόσφατα πήρε θέση χαρακτηρίζοντάς τον «σκύλο της κολάσεως». Γουφ.

 

  1. Πολλά έχουν δει τα μάτια του

Ο Γιώργος είναι ένας άντρας που έχει ζήσει τη ζωή του. Η εμπειρία του 34χρονου σχεδόν στάζει από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Ξέρει να σπάει την καρύδα στα δύο, γνωρίζει πώς να πιάσει το ψαροντούφεκο, βουτά με αυταπάρνηση στον βυθό για να φέρει ψάρια στην ομάδα του. Είναι ο αρχετυπικός κουβαλητής, ένας ορκισμένος άνθρωπος των σπηλαίων που πιάνει την πέτρα και τη στύβει, ένα άλφα αρσενικό σε έναν κόσμο που σφύζει από μετροσεξουαλισμό. Μοναδικό του ατόπημα; Το επιμελώς τριμαρισμένο στέρνο του. Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλέτω.

 

  1. Κέρδισε την ασυλία συμπαίκτριάς του;

Από αλλού το περίμενε το φιλοθεάμον κοινό και από αλλού του ήρθε. Ενώ όλοι έτρεφαν τη βεβαιότητα πως στον Άγιο Δομίνικο ο Γιάννης Σπαλιάρας θα ήταν εκείνος που θα έσπαγε το προσωπικό του ρεκόρ των 4.000 κατακτήσεων, τελικά οι φήμες θέλουν τον ομόσταυλό του Γιώργο Αγγελόπουλο να διεκδικεί (με αξιώσεις) μια θέση στην καρδιά της αθλητικογράφου Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Ένα ποστ στην επίσημη σελίδα του «Survivor» στο Facebook, το οποίο αποσύρθηκε άρον άρον, ήταν αρκετό για να φουντώσει τις φήμες περί ειδυλλίου και να κάνει τον δυναμικό παίκτη ακόμη πιο ποθητό στα κοριτσόπουλα της επικράτειας.

  1. Είναι ο Τσακ Νόρις της Σκιάθου

Το βασταγερό αγόρι εξελίχθηκε γρήγορα στο καμάρι των Σποράδων. Ο Σκιαθίτης «τουμπανιστής» με το αβυσσαλέο σορτσάκι (πες το και hot pant), που αναδεικνύει περίφημα τους τετρακεφάλους του, έφερε θύμισες στο τηλεοπτικό κοινό. Ξύπνησε αναμνήσεις από τον Σκοπελίτη Πρόδρομο, εκείνο τον ναΐφ τύπο, το ορκισμένο Greek kamaki με τις ξανθές ανταύγειες που έφτασε ως τον τελικό του πρώτου «Big Brother», μα νερό δεν ήπιε. Είναι γρήγορος και αποφασιστικός, μα καταδικασμένος από τη ζωή να τερματίζει δεύτερος. Αυτή, άλλωστε, είναι και η γοητεία του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: Το λεβεντόπαιδο

Το σώμα του -από κάθε άποψη- φωτογενούς personal trainer είναι το απόλυτο θέμα συζήτησης: στα τηλεοπτικά πάνελ, στα κομμωτήρια, στα γραφεία, στα καφέ, στα γυμναστήρια. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να έχει να γευτεί τη γεύση της τηγανητής πατάτας εδώ και πολλά χρόνια -δεν χτίζεται έτσι τέτοια άλιπη μάζα, φίλοι μου- ωστόσο, στο «Survivor» παίρνει το αίμα του πίσω – και δικαιώνει τα «τούμπανα» όλης της πλάσης, εκείνα που με στολή εργασίας το tank top ακολουθούν αγόγγυστα τον δρόμο που χάραξε ο θείος Arnold.

 

  1. Είναι τρυφερός σαν την καρδιά ενός μαρουλιού

Ράγισαν οι κάμερες και υποβαθμίστηκε από τη συγκίνηση το HD τηλεοπτικό σήμα, όταν ο ρωμαλέος παίκτης των «Μαχητών» ομολόγησε πως από τις 4.000 θερμίδες, με τις οποίες τρεφόταν καθημερινά, στον Δομίνικο βρίσκει μόλις το 1/10 αυτών. Η λιποθυμία του (εις διπλούν) ήρθε να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές, μα και να καταδείξει πως ακόμη και τα δίμετρα αγόρια μπορούν να έχουν την αχίλλειο πτέρνα τους. Ένας εύθραυστος ήρωας, γεμάτος από αδυναμίες κοινού θνητού, γεννήθηκε στο τηλεοπτικό prime time.

  1. Είναι και αρχετυπικό τούμπανο

Οι κοιλιακοί του πρωταθλητή body builder θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο ανθρωπολογικής μελέτης. Ο Βασάλος έχει μακράν το πιο γυμνασμένο και εντυπωσιακό σώμα μεταξύ «Μαχητών» μα και «Διασήμων». Τα κορίτσια τον θέλουν στο πλευρό τους, τα αγόρια ονειρεύονται ένα κορμί σαν το δικό του. Πρόκειται για μια κατάσταση ξεκάθαρα Win/Win.

 

  1. Ερίζουν για τα μάτια του η νυν κι η πρώην

Το τηλεοπτικό κοινό αγαπά το κουτσομπολιό και λατρεύει τις ζουμερές πληροφορίες από τη ζωή των νέων αγαπημένων ειδώλων του. Η νυν σύντροφος του personal trainer φρόντισε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του καλού της στο reality χρηματιστήριο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο υποστήριζε πως αυτή είναι «το κορίτσι του» και μια έτερη κυρία που εμφανίζεται ως το άλλο του μισό δεν είναι τίποτα παραπάνω από παρελθόν. Αν δυο γυναίκες σφάζονται μπρος στους λαγόνιούς σου έχεις ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέσο εξώφυλλο tabloid περιοδικού.

  1. Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ

Γι’ αυτό και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δώσει όρκο σιωπής, θαρρείς στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Λιγομίλητος, σχεδόν εσωστρεφής, με μηδενικά ξεσπάσματα και γνώμη πιο ουδέτερη κι απ’ τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελβετίας στην παγκόσμια σκακιέρα, μοιάζει με έναν καλόκαρδο γίγαντα σε έναν μικρόκοσμο γεμάτο από ίντριγκα και χαμερπείς μάνατζερ ράγκμπι. Αν ήταν ήρωας παραμυθιού, θα ήταν το δίχως άλλο ο Μόγλης.

  1. Το πρωί personal trainer, το βράδυ ναυαγοσώστης

Ενίοτε ακόμη και τσολιάς στα ανάκτορα – εντάξει, διετέλεσε πάλαι ποτέ μέλος της προεδρικής φρουράς. Τι άλλο να ζητήσει η τηλεθεάτρια από το εκκολαπτόμενο είδωλό της; O 27χρονος καλλίγραμμος παίκτης με το σώμα που θα ζήλευε κι άγαλμα του Πραξιτέλη (ναι, του γλύπτη της αρχαιότητας) έχει καταφέρει κάτι μοναδικό ακόμη για τους γενετιστές: διαθέτει κορμί Schwarzenegger, δόντια για καμπάνια κατά της τερηδόνας και κεφάλι δανεικό από τον Ken (της Barbie). Τι να τις κάνει τις ασυλίες τέτοιο υβριδικό είδος αρσενικού;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS