CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ένα τριήμερο στην Ντίσνεϊλαντ για το χατήρι...

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Ένα τριήμερο στην Ντίσνεϊλαντ για το χατήρι του γιου τους, Γιάννη

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Δε γιόρτασαν παραδοσιακά τα Κούλουμα, δεν πέταξαν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα, αλλά κάτι μας λέει πως το τιμώμενο πρόσωπο πέρασε ένα αξέχαστο τριήμερο. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τους την περασμένη Παρασκευή βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου και τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Hello!, προκειμένου να αναχωρήσουν για το Παρίσι.

Μαζί τους είχαν τον πρωτότοκο γιο τους, Γιάννη, καθώς το ταξίδι ήταν αφιερωμένο στην εκπλήρωση μιας μεγάλης του επιθυμίας, να επισκεφτεί την περίφημη Ντίσνεϊλαντ, όχι όμως και τον Δημήτρη, ο οποίος είναι πολύ μικρός ακόμη για μια τέτοια περιπέτεια, έστω και παιχνιδιάρικη. Ωστόσο, στις προθέσεις τους είναι να επαναλάβουν το ταξίδι όταν θα έχει μεγαλώσει, ώστε ν’ απολαύσει κι εκείνος τη μαγική εμπειρία.

liagkas1

Ο μικρός Γιάννης μιλούσε συνέχεια για την Ντίσνεϊλαντ, τους παιδικούς ήρωες που ήθελε να συναντήσει, τα παιχνίδια που ήθελε να παίξει και οι γονείς του αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό του. Αυτό βέβαια σήμαινε, κυρίως για τη Φαίη Σκορδά, που ως μητέρα έχει κάποιες ευαισθησίες παραπάνω, ότι έπρεπε να υπερνικήσει το φόβο της για την πραγματοποίηση του ταξιδιού, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων που είχαν πλήξει την γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, δεν άφησε τις φοβίες της να γίνουν εμπόδιο στην ευτυχία του μικρού, κι έτσι το ονειρικό για τον Γιάννη ταξίδι πραγματοποιήθηκε με σούπερ διάθεση και λαμπερά χαμόγελα.

Οι τρεις τους έμειναν για ένα μόνο βράδυ στο Παρίσι, ενώ τα άλλα δύο έμειναν σε ξενοδοχείο της Ντίσνεϊλαντ, γεγονός που απογείωσε την όλη εμπειρία και τους έδωσε παράλληλα τη δυνατότητα να ξεκουράζεται ο Γιάννης. Επέστρεψαν στην Αθήνα αργά την Καθαρά Δευτέρα –καθώς η εκπομπή που προβλήθηκε εκείνη την ημέρα, με κεντρική καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα ήταν μαγνητοσκοπημένη–, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες τους κι έχοντας βιώσει, μέσα από τα μάτια του παιδιού τους, μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS