CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Λιανός: Το τέλος του γάμου του & η αποκάλυψη για την...

Γιώργος Λιανός: Το τέλος του γάμου του & η αποκάλυψη για την οικονομική του κατάσταση

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τη ζωή του σήμερα, τη συνεργασία με το ΣΚΑΪ, τον πρόσφατο χωρισμό του και τις οικονομικές του απολαβές.

 

Για την καθημερινότητά του, το τελευταίο διάστημα μετά την είδηση του χωρισμού του, ο ίδιος είπε «Έχει τα πάνω και τα κάτω του. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία, χωρίς να λέω πολλές κουβέντες. Χωρίς να δίνω τροφή για σχόλια. Ακόμα και με το ότι τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή, δίνω τροφή για σχόλια» συμπληρώνοντας: «Όλα μες στη ζωή. Να είμαστε γεροί, να είμαστε καλά, να μεγαλώνουν τα παιδιά μας, να είναι δυνατά και υγιή πάνω από όλα. Και να τους δίνουμε αγάπη, γιατί αυτό είναι που μετράει».

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιανός: Mας συστήνει τα τρία πανέμορφα παιδιά του

 

Έχει σκεφτεί το επόμενο βήμα στα προσωπικά του; Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Όχι δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Αυτή τη στιγμή μου κάνει καλό το να δουλεύω – και στη ψυχολογία μου. Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν και όπου πάει». Όσο για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, εξήγησε: «Και “έπεσα” και απομακρύνθηκα από άτομα που είχα στη ζωή μου και εξακολουθώ να αγαπώ. Εγώ είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να μου κάνεις οτιδήποτε και να μην κρατήσω κακία. Αποφάσισα, επειδή συνέβαιναν πολλά πράγματα στη ζωή μου για μία περίοδο, να αποτραβηχτώ από όλα. Ακόμα είμαι σε αυτή τη φάση, δεν είναι τώρα πως έχω βρει τις ισορροπίες μου».

Όσο για την οικονομική του κατάσταση, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Φυσικά και υπήρξε πρόβλημα το ότι έλειπα πολύ. Από την άλλη, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Δεν είμαι καλά οικονομικά. Νομίζω κάνω αυτό που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Προσπαθώ να τα φέρω βόλτα, να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου. Όποτε μπορώ. Με πολλές ρυθμίσεις, με δάνεια να τρέχουν. Φυσικά και χρωστάω! Δόξα τον Θεό, χρωστάω. Προσπαθώ να βρω δουλειά, να κάνω πράγματα…».

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλο το παρασκήνιο για τη αποχώρηση Λιανού από την Μενεγάκη

Τέλος, για την μεταγραφή του στο ΣΚΑΪ, ο ίδιος δήλωσε: «Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ είναι για αυτό το project. Για μία δεύτερη σεζόν θα πρέπει να ξαναμιλήσω. Με τα χρήματα είμαι ικανοποιημένος, είμαι χαρούμενος» ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Βρέθηκα μάλλον την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Στην αρχή ξαφνιάστηκα και στεναχωρήθηκα λίγο με την εξέλιξη των πραγμάτων στον Alpha γιατί ήταν κάτι που ουσιαστικά δεν ήταν επιλογή μου. Και μου συνέβη και πρώτη φορά, να μένω εκτός σε αυτό το timing. Την ίδια στιγμή βρέθηκε αυτή η καταπληκτική πρόταση για το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”. Και τη λέω “καταπληκτική” γιατί πρώτη φορά βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και λέω “Ωπ, έχει πλάκα αυτό”».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS