CELEBRITIESSHOWBIZΓνωστή Κύπρια έκανε το μεγάλο βήμα! Ζει κάτω από την ίδια στέγη...

Γνωστή Κύπρια έκανε το μεγάλο βήμα! Ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον αγαπημένο της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και ο Χριστίνος Πίπης στο περιοδικό HELLO! και τη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλξια Βαλέρια: Όλα όσα δεν ξέραμε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε!

Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του, για τη ρομαντική πρόταση γάμου, αλλά και το πώς φαντάζεται τον γάμο του. Ανάμεσα σε άλλα η Θέλξια αποκάλυψε στη δημοσιογράφο ότι συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει πότε έκανε αυτό το βήμα στη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Περισσότερες φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου

Είστε μαζί τα τελευταία 9 χρόνια. Για εσάς, ποια είναι η σημασία του γάμου;

Θ: Είμαστε μαζί 8 χρόνια, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε πως ο γάμος ήταν κάτι απαραίτητο. Γι’ αυτό και η πρόταση ήταν κάτι που με ξάφνιασε. Η συγκατοίκηση ήταν το πιο μεγάλο βήμα. Για εμένα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο, μιας και είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου. Όταν αποφασίζεις να συγκατοικήσεις με ένα άτομο και να φύγεις από το σπίτι σου, πάει να πει πως θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό σου και πως θέλεις να προχωρήσεις ένα βήμα πάρα πέρα μαζί του. Ο γάμος είναι κάτι που πιστεύω έρχεται από μόνο του, όταν και εφόσον, νιώσουν και οι δύο έτοιμοι.

Χ: Σημασία για εμένα έχει η οικογένεια. Ο γάμος είναι το μέσο για να φτάσεις εκεί, αφού το ταίρι σου γίνεται και επίσημα ο σύντροφός σου, μέρος της οικογένειάς σου και κατόπιν, δημιουργείς τη δική σου οικογένεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS