CELEBRITIESSHOWBIZΓνωστή Κύπρια επιστρέφει στο σπίτι της μετά από τέσσερις μήνες διακοπών

Γνωστή Κύπρια επιστρέφει στο σπίτι της μετά από τέσσερις μήνες διακοπών

Την είχαμε δει να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram αρχές Ιουνίου από τη Μύκονο, ενημερώνοντας τους followers της για το πρώτο της καλοκαιρινό μπάνιο στο νησί, όπου και τελικά έμεινε μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η Στέλλα Δημητρίου έγραψε σήμερα στο λογαριασμό της στο Instagram ότι οι διακοπές της στην ωραία Μύκονο, κατά τη διάρκεια των οποίων είχε την ευκαιρία να κάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να είναι δημιουργική, έχουν τελειώσει και επιστρέφει στην Αθήνα.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Ολα τα ωραια κάποτε τελειώνουν!!! Με την φωτογραφία μου αυτη ,αποχαιρετώ ένα πολυ ομορφο κ δημιουργικό καλοκαίρι που είχα στη Μυκονο, δουλεύοντας σ´αυτο το μαγικό κ ονειρεμένο μέρος το @mykonospasaji και το @mykonos_blanc. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, γιατι πραγματικά πέρασα υπέροχα μαζι σας!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου που ήρθαν κ περάσαμε μοναδικές, όμορφες, "μυκονιάτικες" στιγμές μαζι αλλα και στους "ωραίους ανθρώπους "που γνώρισα κ μπήκαν στη ζωή μου… Επιστροφή στην Αθηνα λοιπόν !!! Ραντεβου το Νοέμβρη στο Pasaji της Αθήνας!!! @pasaji.athens. Σας αγαπώ !!!! 😜❤️😘😘😘😘. #mykonos2016 #pasajimykonos #friends #summer2016 #ornos #keepgoing #keepwalking #backtobase #MykonosAthens #athens @pasaji.athens

A post shared by Stella Dimitriou 🧿🇨🇾🇬🇷 (@stelladimitriou) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS