CELEBRITIESSHOWBIZGNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Αμανατίδου (εικόνες)

GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Αμανατίδου (εικόνες)

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο GNTM δίχασε του κριτές με την εξωτερική εμφάνισή της, καθώς δεν είχε τις αναλογίες που αντιστοιχούν σε ένα μοντέλο του εξωτερικού.

Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου, η οποία κατάφερε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μόδας και να κερδίσει και αυτούς που αμφέβαλλαν αρχικά για τη συμμετοχή της. Με την έντονη προσωπικότητά της, αλλά και με την επίμονη προσπάθειά της στις δοκιμασίες έγινε μια από τις αγαπημένες παίκτριες της κριτικής επιτροπής.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο συντροφός της Βασίλης Παπαγιαννάκης, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του modeling και της δημοσιότητας, καθώς εργάζεται ως barman, αλλά στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε της επιλογή.

Μέσα από μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της παίκτριας του GNTM εντοπίσαμε φωτογραφίες του όμορφου ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς από το Greece’s Next top Model (εικόνες)

Να υπενθυμίσουμε ότι η 21χρονη Άννα Αναματίδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι αισθητικός και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό και τη γυμναστική.

Με το μόντελινγκ ασχολείται ερασιτεχνικά, ενώ έχει κατακτήσει και τον τίτλο Miss Θεσσαλία το 2014. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι fashion blogger και χρησιμοποιεί το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ως διαφήμιση της δουλειάς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εβελίνα Σκίτσκο: Αυτός είναι ο σύντροφος της Κύπριας παίκτριας από το GNTM (εικόνες)

Δείτε τις παρακάτω κοινές τους φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Bm0y1x3n-Rz/

https://www.instagram.com/p/BcjPpzphsfV/

https://www.instagram.com/p/BpmBrAXna3t/

https://www.instagram.com/p/BjPmUaZgnsF/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS