CELEBRITIESSHOWBIZΓωγώ Αλεξανδρινού - Χαράλαμπος Προύντζος: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης...

Γωγώ Αλεξανδρινού – Χαράλαμπος Προύντζος: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους!

Σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και σε χαλαρό κλίμα, τελέστηκε την Κυριακή, 20 Μαΐου, η βάφτιση της κόρης τής δημοσιογράφου Γωγώς Αλεξανδρινού και του συζύγου της, δικηγόρου Χαράλαμπου Προύντζου. Στη νεοφώτιστη, δόθηκε το όνομα Χριστίνα.

Το ζευγάρι επέλεξε το πανέμορφο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, στο Κάβο Γκρέκο, για τη διεξαγωγή του Μυστηρίου.

Νονοί της μικρούλας, ο σχεδιαστής και στυλίστας Νότης Παναγιώτου και η ορθοδοντικός, Μαριλένα Σκυλλουριώτου, τους οποίους το ζευγάρι θεώρησε ιδανικούς, για να αναλάβουν τον ιερό αυτό ρόλο. Κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου, η μικρή απολάμβανε την όλη διαδικασία και ήταν πολύ συνεργάσιμη.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, όταν τη βούτηξε ο πάτερ στην κολυμβήθρα, δεν έκλαψε καθόλου, αλλά, αντίθετα, τραβούσε τους νονούς της, για να την βάλουν και πάλι πίσω στο νερό! Όταν την έντυσαν, η οκτώ μηνών Χριστίνα, έμοιαζε με ζωγραφιά μέσα στο φορεματάκι της, το οποίο επιλέγηκε βάση της συναισθηματικής αξίας που κουβαλά, αφού ήταν το ίδιο που φόρεσε η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Μαρία, όταν μπήκε παράνυμφος στον γάμο των γονιών της.

Τα υπόλοιπα βαφτιστικά, το κουτί, καθώς και οι μπομπονιέρες, ήρθαν από την Ελλάδα. Η Γωγώ, έλαμπε από χαρά μέσα στο σικ φλοράλ μάξι φόρεμα, με ανοικτή πλάτη, που επέλεξε για την περίσταση.

Ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους, η Άντρεα Θρασυβούλου, η Κατερίνα Αγαπητού με τον σύζυγό της, Κρίστιαν Ονουφρίου, ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο Νίκος Κουγιάλης με τη σύζυγο του Μαρίνα, ο Γιώργος Κασκάνης, ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Σταύρου και η σύζυγός του Άννα, ο δρ. Νεόφυτος Παπαγεωργίου, καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Μετά την εκκλησία, ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό Nava Seaside, στον Πρωταρά. Η Χριστίνα, ήταν ξεκούραστη και πολύ παιχνιδιάρα στο γλέντι, συνοδεύοντας τους καλεσμένους της, στη διάρκεια του γεύματος. Η διακόσμηση του χώρου, με την υπογραφή του Ρόη Ηροδότου, ήταν κομψή και απέρριτη, με αναφορές σε τρόπικαλ στοιχεία, με μεγάλα πράσινα φύλλα στον χώρο και βάζα με λουλούδια στα τραπέζια, σε άσπρους και ροζ χρωματισμούς. Όμορφη πινελιά αποτελούσε το antique style candy table, με λαχταριστές λιχουδιές, από τα αρτοποιεία/ζαχαροπλαστεία Πανδώρα. Κεντρικό θέμα της βάφτισης ήταν το ροζ μάτι, σύμβολο της θετικής ενέργειας, το οποίο και διακοσμούσε την τούρτα, τα γλυκά και το βιβλίο των ευχών. Το όλο ανέμελο σκηνικό, απαθανατίστηκε από τους Γιώργο Νικολάου και Κόμη Κομνηνό.
Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στους ευλογημένους γονείς, να τους ζήσει η κορούλα τους, και να είναι πάντα γερή και καλότυχη!

Νατάσσα Γεωργίου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS