CELEBRITIESSHOWBIZΓωγώ Αλεξανδρινού: Τα 40 είναι η καλύτερη ηλικία

Γωγώ Αλεξανδρινού: Τα 40 είναι η καλύτερη ηλικία

Η Γωγώ Αλεξανδρινού δηλώνει ότι τα 40 είναι η καλύτερη ηλικία και πιο ώριμη από ποτέ αφήνει την απογευματινή ζώνη για να αναλάβει το βαρύ φορτίο του δελτίου ειδήσεων του κρατικού καναλιού. Σε συνέντευξή της στο TV Mania και στην δημοσιογράφο Τώνια Σταυρινού αναφέρεται στην γέννηση της δεύτερης της κόρης αλλά και στον γάμο της με τον Χαράλαμπο Προύντζο.

Η νέα δουλειά δεν είναι το μόνο καινούριο πράγμα που ήρθε στη ζωή σου… Η χρονιά αυτή έφερε και νέο μέλος στην οικογένειά σου. Πόσο έχει αλλάξει τις ζωές όλων σας;

Σίγουρα μετά από εννέα χρόνια είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει να έχεις στο σπίτι ένα μωρό. Ο ερχομός της Χριστίνας νομίζω έβγαλε έντονα στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες μας, που μπορεί να είχαν «θαφτεί» από την καθημερινότητα αλλά και από το γεγονός ότι η Μαρία μας αν και 9 χρονών δεν είναι ακριβώς το κλασικό μικρό παιδί… Κοινώς, ξεμωραθήκαμε.

Τι τύπος μητέρας είσαι; Αυστηρή; Παραχαϊδεύεις; Κρατάς τα όρια;

Με τη Μαρία ήμουν πάντα αυστηρή γιατί την παραχάιδευαν οι υπόλοιποι και κάποιος έπρεπε να κρατήσει τις ισορροπίες. Πληρώνω το τίμημα, βεβαίως, γι’ αυτό. Με τη Χριστίνα, νομίζω, θα λειτουργήσω διαφορετικά, έχω αναθεωρήσει ήδη κάποια πράγματα και τα εφαρμόζω και στη Μαρία.

Πώς αισθάνεσαι να σε έχει αλλάξει η μητρότητα;

Η γέννηση της δεύτερης κόρης μου με έχει κάνει πολύ ευαίσθητη, κάτι που προσπαθώ να διαχειριστώ. Γενικότερα, η μητρότητα σε κάνει να αξιολογείς και να ιεραρχείς τα πράγματα διαφορετικά.

Πώς γνώρισες τον σύντροφό σου; Τι ερωτεύτηκες σ’ αυτόν;

Μας σύστησαν κοινοί φίλοι σε μια νυχτερινή έξοδο και με κέρδισε η προσωπικότητα, η ευστροφία και το χιούμορ του. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τι κρατά μια σχέση ζωντανή;

Η καθημερινή προσπάθεια, να μην την αφήσεις να ρολάρει με τη ρουτίνα.

Πώς τρέφεται ο έρωτας;

Με μικρές τονωτικές ενέσεις που δείχνουν το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό που τρέφεις για τον/την σύντροφό σου.

Ποια θεωρείς την καλύτερη ηλικία;

Κάθε ηλικία έχει τη χάρη της αλλά τελικά τα 40 νομίζω μου πάνε πολύ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS