CELEBRITIESSHOWBIZΓωγώ Αλεξανδρινού: Τι απαντά στα σχόλια περί κομματικής πρόσληψης στο ΡΙΚ

Γωγώ Αλεξανδρινού: Τι απαντά στα σχόλια περί κομματικής πρόσληψης στο ΡΙΚ

«Ό,τι έχεις ακούσει για μένα, είναι αστικός μύθος», τονίζει η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού σε συνέντευξή της στο TV Mania και στη δημοσιογράφο Τώνια Σταυρινού. Η Γωγώ Αλεξανδρινού δηλώνει ευτυχής για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης.

Σε όσους έσπευσαν να συσχετίσουν τα νέα της καθήκοντα με κομματικές «άκρες» απαντά ξεκάθαρα: «Αν μετά από 18 χρόνια υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι χρειάζομαι μέσον για να εργοδοτηθώ, δεν έχω επιχειρήματα για να τον πείσω για το αντίθετο».

Πώς αισθάνεσαι που επέστρεψες σε δελτίο ειδήσεων;
Είμαι ευτυχής και ευγνώμων για την ευκαιρία να κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και μάλιστα στην πιο κατάλληλη για μένα στιγμή, υπό την έννοια ότι νιώθω έτοιμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις μιας τέτοιας θέσης.

Με ποια κριτήρια είπες το ναι στη συγκεκριμένη πρόταση;
Πρόκειται για το κεντρικό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης. Δεν νομίζω ότι μια τέτοια τιμητική πρόταση θέλει και άλλα κριτήρια για να την αποδεχτείς.

Αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά;
Αν η ερώτηση αφορά το καθεστώς εργοδότησης, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για μόνιμη θέση, ώστε να πω ότι καπάρωσα πόστο για τα επόμενα 20 χρόνια. Είναι ένα συμβόλαιο για μια τηλεοπτική σεζόν. Όπως και να έχει, η δική μου προσπάθεια να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου διαχρονικά δεν είχε να κάνει με το πόσο «βολεμένη» αισθανόμουν.

Είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα;
Ναι, από την πρώτη μέρα. Αλλά νιώθω ότι βελτιωνόμαστε καθημερινά και ότι ακόμη έχουμε πολλά να δείξουμε στους τηλεθεατές.

Με τα νούμερα τηλεθέασης αισθάνεσαι δικαιωμένη ή απογοητευμένη; Ευχαριστημένη και ενθαρρυμένη. Δεν είναι λίγες οι μέρες που σκαρφαλώνουμε στη δεύτερη θέση με πολύ μικρή απόσταση από τον πρώτο και αυτό λειτουργεί ως πρόκληση, τουλάχιστον για μένα.

Υπήρξαν και κάποια αρνητικά σχόλια για το διορισμό σου, κυρίως από άτομα τα οποία θεώρησαν ότι έγινε με κομματικά κριτήρια. Πώς απαντάς;
Όπως εξήγησα και πιο πάνω, έχω υπογράψει συμβόλαιο για μια σεζόν άρα δεν υφίσταται θέμα «διορισμού». Επίσης, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου ανήκουμε σε κάποιο κόμμα ούτε σκοπεύουμε να ενταχθούμε. Αν μετά από 18 χρόνια δουλειάς, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι χρειάζομαι μέσον για να εργοδοτηθώ, δεν έχω επιχειρήματα για να τον πείσω για το αντίθετο. Αν όντως υπήρξαν αρνητικά σχόλια-δεν έχω ακούσει ή διαβάσει ούτε ένα προσωπικά-θα απαντήσω με την ποιότητα της δουλειάς μου.

Σε νοιάζει η γνώμη που έχουν οι άλλοι για σένα; Σου στοιχίζει όταν σε χτυπάνε;
Δεν έχω μανία καταδίωξης, ότι όλοι ασχολούνται μαζί μου για να με μαχαιρώσουν πισώπλατα και όλα αυτά τα κλισέ. Στενοχωριέμαι πλέον πολύ μόνο όταν νιώσω ότι με αδικούν άνθρωποι η γνώμη των οποίων μετρά για μένα και οι οποίοι ενώ ξέρουν την αλήθεια, μπορεί να λένε παραμύθια…

Τι πιστεύεις ότι θα έλεγαν για σένα όσοι υπήρξαν συνεργάτες σου;
Στην πρεμιέρα του δελτίου επειδή ο Χαράλαμπος, ο σύζυγός μου, ήταν στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έξω από το στούντιο του ΡΙΚ σε ένα παγκάκι καθόταν πρώην συνεργάτης μου που ήρθε χωρίς να το περιμένω για να με στηρίξει, για να μη νιώθω μόνη σε ένα νέο περιβάλλον. Νομίζω αυτό απαντά την ερώτησή σου. Να σου το πω αλλιώς: ό,τι έχεις ακούσει για μένα, είναι αστικός μύθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS