CELEBRITIESSHOWBIZH Κατερίνα Καινούργιου «αδειάζει» την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Το θεωρώ τραγικό, λυπηρό!»

H Κατερίνα Καινούργιου «αδειάζει» την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Το θεωρώ τραγικό, λυπηρό!»

Τον εκνευρισμό της με την Ειρήνη Παπαδοπούλου εξέφρασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου, ξεσπώντας κατά τη διάρκεια του «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» για την αντίδραση της τραγουδίστριας σχετικά με το πρόσφατο, φιλανθρωπικό, reunion του Survivor.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, παίκτες των Διάσημων και των Μαχητών, μεταξύ των οποίων δεν ήταν η τραγουδίστρια, βρέθηκαν στην Βάρκιζα για να εκπληρώσουν την ευχή ενός κοριτσιού από το Make-A-Wish. Σε φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ειρήνη «κάρφωσε» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, κατηγορώντας την ότι δεν την κάλεσε, με την αθλητικογράφο να της απαντά με δήλωσή της στο People: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλωνόμαστε, το θέμα μας ήταν η ευχή του παιδιού».

Το σχόλιο της Ειρήνης Παπαδοπούλου:

Σχολιάζοντας τη στάση της Ειρήνης, η Κατερίνα δεν μάσησε τα λόγια της. «Εγώ έχω νευριάσει με το εξής… Το παιδάκι μπορεί να θέλει να γνωρίσει κάποιον συγκεκριμένο, αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι το παιδάκι πρέπει να είναι ευτυχισμένο και πρέπει να πραγματοποιήσουμε την ευχή του. Το Make-Α-Wish δεν κάλεσε καμία κάμερα, ο Μαρίνος το έμαθε και πήγε με κάμερά μας», ανέφερε και συνέχισε: «θεωρώ τραγικό, πραγματικά τραγικό, όταν μιλάμε για ένα τέτοιο λεπτό θέμα, για τέτοιο ιερό σκοπό, να γίνονται σχόλια “γιατί δεν καλέστηκα”, αντί να πει “μπράβο”. Το θεωρώ λυπηρό όλο αυτό που έγινε!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS