CELEBRITIESSHOWBIZH μάχη 24χρονης με τη ζυγαριά καρέ - καρέ στο Instagram

H μάχη 24χρονης με τη ζυγαριά καρέ – καρέ στο Instagram

Τη μάχη της με τη ζυγαριά μοιράστηκε μια μητέρα από τη Σκωτία στο Instagram, για να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να πεισμώσουν και ν’ αποκτήσουν την εικόνα που πάντα επιθυμούσαν.

Ο λόγος για την 24χρονη μητέρα Άσλεϊ Μαν, που ζύγιζε 107 κιλά και περπατούσε με δυσκολία, μέχρι που αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος και να στραφεί στη γιόγκα.

ashley3

«Εβλεπα άλλες μητέρες στις παιδικές χαρές να τρέχουν μαζί με τα παιδιά τους και ντρεπόμουν. Μου κοβόταν η ανάσα. Δεν το ήθελα αυτό για την κόρη μου, δεν ήθελα να βλέπει τη μητέρα της να τρώει σκουπίδια και να καταλήξει και αυτή υπέρβαρη ως ενήλικας.» εξομολογήθηκε η 24χρονη.

ashley2

Όλα όμως άλλαξαν, όταν πήρε την απόφαση να ξεκινήσει έναν αγώνα απώλειας κιλών, ποστάροντας καθημερινά ό,τι έτρωγε στο Instagram.

Αυτό, όπως είπε, τη βοήθησε να αποφεύγει τις κακές επιλογές: «Ανέβαζα ό,τι έτρωγα στο Instagram για να βεβαιωθώ ότι δεν θα φάω κάτι παχυντικό»

ashley

Τα κιλά άρχισαν να πέφτουν σιγά – σιγά και η αυτοπεποίθηση της Άσλεϊ να μεγαλώνει. Μάλιστα, όταν άρχισε το σώμα της να αλλάζει, δεν δίσταζε να ποστάρει και φωτογραφίες της, δείχνοντας στους followers της βήμα – βήμα τη μετάβαση σε μια άλλη, καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

ashley6ashley8

ashley9

ashley4

ashley5

ashley7

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS