CELEBRITIESSHOWBIZH μυστική φωτογράφηση της Angelina Jolie στην Ελλάδα (βίντεο)

H μυστική φωτογράφηση της Angelina Jolie στην Ελλάδα (βίντεο)

Έκπληξη είχε προκαλέσει πριν από λίγες ημέρες η επίσκεψη της Angelina Jolie στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στον νομό Πρέβεζας, συντροφιά με τον Keanu Reeves.

Οι δύο ηθοποιοί, όπως είχε γίνει γνωστό, έκαναν διακοπές με πολυτελέστατο γιοτ στο νησί των Παξών και στη συνέχεια, με τη συνοδεία σωματοφυλάκων, έφτασαν ινκόγκνιτο δια θαλάσσης στην Πάργα και από εκεί, με μισθωμένο όχημα, στον Αχέροντα, όπου, μεταξύ άλλων, απόλαυσαν περίπατο με τα άλογα.

Ωστόσο, η επίσκεψη της Angelina στην Ελλάδα δεν έγινε μόνο για λόγους αναψυχής, καθώς, όπως δήλωσε στην εκπομπή Summergram ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας prevezaposto, Δημήτρης Λούπας, η ηθοποιός έκανε και μία φωτογράφηση.

Συγκεκριμένα, η φωτογράφηση, στιγμιότυπα της οποίας δημοσιεύει η εν λόγω ιστοσελίδα, αντλούσε έμπνευση από την πύλη του Άδη και τον κύκλωπα Πολύφημο. Κατά την μυθολογία, οι πύλες του Άδη τοποθετούνται στον Αχέροντα, ενώ σε παραλία του νομού Πρέβεζας εικάζεται ότι ζούσε ο Πολύφημος, ο οποίος, όταν τυφλώθηκε από τον Οδυσσέα, πέταξε βράχο στην παραθαλάσσια περιοχή Κερέντζα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λούπας, σωματοφύλακες επιτηρούσαν το χώρο της φωτογράφησης, η οποία, προφανώς, είχε θέμα την Οδύσσεια.

Δείτε στο βίντεο τις εικόνες και όσα είπε ο δημοσιογράφος:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS