CELEBRITIESSHOWBIZH ομοιότητα αυτής της γυναίκας με την Αντζελίνα Τζολί έχει τρελάνει το...

H ομοιότητα αυτής της γυναίκας με την Αντζελίνα Τζολί έχει τρελάνει το Twitter (εικόνες)

Όλοι λένε ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να είναι κόρη της Αντζελίνα Τζολί.

Τη λένε Claudia Sulewski, έχει χιλιάδες followers στο κανάλι της στο YouTube και ένα από τα σχόλια που ακούει πιο συχνά για την εμφάνισή της είναι η ομοιότητα της με την Αντζελίνα Τζολί. Συγκεκριμένα όλοι υποστηρίζουν ότι της μοιάζει σαν να είναι κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Bah9wC-HDEd/

Η ίδια μπορεί και να μην έδινε τόση σημασία μέχρι που βρέθηκε στην Καμπότζη, στην τοποθεσία του ναού Angkor Wat. Πρόκειται για το σημείο όπου έχουν γυριστεί πολλές από τις ταινίες Lara Croft στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Γνωρίζοντας ότι οι φαν της θα κατενθουσιαστούν, η 21χρονη youtube star, φορώντας ένα απλό λευκό crop top, μαύρο παντελόνι και έχοντας τα μάλλια της πιασμένα σε αλογοουρά, η Claudia στάθηκε μπροστά στο ναό και πόζαρε με φόντο το χαρακτηριστικό τοπίο της ταινίας.

«Ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε στο Twitter κάνοντας ένα αστείο με τα σχόλια που δέχεται για την ομοιότητα της με τη Τζολί.

Και τότε, λες και άνοιξαν οι ουρανοί, όλο το Twitter κατενθουσιάστηκε και έδωσε αφειδώς τα like του. Μέχρι και η ίδια η Claudia εντυπωσιάστηκε και σχολίασε ότι, μάλλον, έπρεπε να είχε φορέσει και το κατάλληλο outfit.

«Πραγματικά είσαι σαν να είσαι κόρη της», έγραψε ένας χρήστης. Εσείς τι πιστεύετε; Μοιάζουν;

View this post on Instagram

game over🎲

A post shared by Claudia Sulewski (@claudiasulewski) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS