CELEBRITIESSHOWBIZH τρυφερή αφιέρωση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στον πρώτο άντρα της ζωής της

H τρυφερή αφιέρωση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στον πρώτο άντρα της ζωής της

Μια συγκινητική αφιέρωση έκανε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με αφορμή τα γενέθλια του πρώτου άντρα της ζωής της, του πατέρα της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε 3 φωτογραφίες και έγραψε μεταξύ άλλων πως “Μακάρι όλοι οι γίγαντες σαν εσένα να είχαν αυτή τη ψυχή, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιo ανθρώπινος, αθώος και αληθινός”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Νεκτάριος Αλεξάνδρου τρολάρει την Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Να την κάνουν μούμια;» (εικόνες)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευριπίδου αναφέρθηκε στον πατέρα της αφού στις κατά καιρούς συνεντεύξεις της μιλάει για τον άνθρωπο που την έμπασε στον αθλητισμό και υπήρξε καταλύτης στη ζωή της.

 

View this post on Instagram

Αγαπημένε μου ήρωα, Χρόνια πολλά και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με υγεία και αγαπη πολλή, τόση πολλή όση μας έδωσες όλα αυτά τα χρόνια! Σε λατρεύουμε και σε θαυμάζουμε υπερβολικά! Να μας ζήσεις να σε χαιρόμαστε παππούλη μας! Να μας ζήσεις να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου που σε κάνουν τόσο ευτυχισμένο και χαρούμενο! Μακάρι όλοι οι γίγαντες σαν εσένα να είχαν αυτή τη ψυχή, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιo ανθρώπινος, αθώος και αληθινός! Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα! HAPPY BIRTHDAY 💙 #daddysgirl #daddysbirthday #loveyou #prouddaughter

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS