CELEBRITIESSHOWBIZH Βασιλική Χατζηαδάμου αποκαλύπτει τα σχέδιά της για την Πρωτοχρονιά!

H Βασιλική Χατζηαδάμου αποκαλύπτει τα σχέδιά της για την Πρωτοχρονιά!

Λίγε ημέρες πριν τη μεγάλη ραδιοφωνική πρεμιέρα της στον  Active 107,4 & 102,5 με την εκπομπή «Μουσική Αυλαία», η Βασιλική Χατζηαδάμου μίλησε αποκλειστικά στο Like.com.cy.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στα σχέδια της για την Πρωτοχρονιά, λέγοντας ότι συνηθίζει να περνάει τις γιορτές κάθε χρόνο μαζί με την οικογένειά της και βεβαίως με τους δύο της γιους, Βασίλη και Κωνσταντίνο.

Ενώ κάθε Χριστούγεννα βρίσκεται στις περιοχές της, στα Κοκκινοχώρια, την Πρωτοχρονιά παραμένει στη Λευκωσία μαζί με φίλους και συγγενείς γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Είναι μια σημαντική μέρα για την ίδια, καθώς, είναι η ονομαστική της γιορτή και, όπως είπε, «οι πόρτες του σπιτιού είναι ανοιχτές για να μπαινοβγαίνει κόσμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Βασιλικής Χατζηαδάμου

Η παρουσιάστρια, που έδωσε τα χέρια με τον ραδιοφωνικό σταθμό Active 107,4 & 102,5 για μία πρωινή εκπομπή, θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου και η ίδια δηλώνει τυχερή που μπαίνει στην ομάδα του ACTIVE.

Η Βασιλική θα σας κρατά συντροφιά καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Στη «Μουσική Αυλαία», όπως θα ονομάζεται η εκπομπή της, θα μπορείτε να ακούσετε διαχρονικά τραγούδια, αλλά και όλα όσα θα μοιράζεται η Βασιλική με τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους της. Συντονιστείτε!

Η Βασιλική έρχεται στον ACTIVE την Τρίτη 02 Ιανουαρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS