CELEBRITIESSHOWBIZH Victoria Beckham μάς ξεναγεί στο πατρικό της (βίντεο)

H Victoria Beckham μάς ξεναγεί στο πατρικό της (βίντεο)

H Victoria Beckham μπορεί να είναι από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της Βρετανίας, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάει από που έχει ξεκινήσει και τι έχει κάνει.

Πρόσφατα, η Vogue της ζήτησε να δείξει το πατρικό της σπίτι στο Hertfordshire. Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε και τον John Galliano, τον Christopher Bailey και άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Victoria Beckham: Σιδερώνει στα backstage του σόου της και γίνεται viral

Η Victoria μιλώντας για τους γονείς της δηλώνει πως εκείνοι ήταν που την ενέπνευσαν να ακολουθήσει το όνειρό της.

«Η οικογένεια μου με μεγάλωσε λέγοντας μου ότι μπορούσα να πετύχω τα ό,τι μα ό,τι θέλω. Μου έδιναν τρομερή αυτοπεποίθηση και η στήριξη τους ήταν πάντα ανυπολόγιστη. Κάθε φορά που έλεγα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, ο μπαμπάς μου δεν άκουγε κουβέντα.»Τι εννοείς δε μπορείς να το κάνεις;», τον θυμάμαι να λέει. Σήμερα γαλουχώ με τις ίδιες αξίες και τα παιδιά μου. Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Beckhams και πάλι στο στόχαστρο εξαιτίας της πολυτελούς ζωής τους

Στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε και για τις ενδυματολογικές της επιλογές όταν ήταν έφηβη, είπε πως:

«Αν έχω φορέσει ποτέ κάτι όχι και τόσο πρέπον; Ποτέ μέχρι τα Spice Girls. Η μαμά μου δεν θα με άφηνε ποτέ να βγω έξω ντυμένη έτσι». Tο πιο «προκλητικό» outfit που έχει φορέσει ποτέ ήταν ένα χρυσό φόρεμα που είχε φορέσει στα American Music Awards το 1998.

«Βαφόμασταν τόσο έντονα και με απίθανα πολλές στρώσεις μέικ-απ. Ήταν απίστευτο. Ακόμα εκπλήσσομαι όταν κοιτάζω φωτογραφίες του εαυτού μου από εκείνη την εποχή. Πειραματιζόμουν πολύ με το λουκ μου από τότε που ήμουν στις Spice Girls. Πιστεύω όμως πως είναι υπέροχο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα», καταλήγει η σχεδιάστρια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS