CELEBRITIESSHOWBIZHot men: 10+1 περιζήτητοι singles!

Hot men: 10+1 περιζήτητοι singles!

Μερικοί είναι «παλιοί» κι ακόμη διαθέσιμοι, άλλοι είναι new entries. Όλοι, ωστόσο, είναι «πιστοί» στο δόγμα της περίφημης ετήσιας λίστας του διεθνούς περιοδικού «People» «Sexiest Men Alive»: Νέοι, ωραίοι, επιτυχημένοι και, κυρίως, sexy!

Από τον Αλέξανδρο Πρίφτη

Κωνσταντίνος Αργυρός
Ύψος: 1.86.
Βάρος: 85 κιλά.
Ηλικία: 32.
Νο. παπούτσι: 45.
Ζώδιο: Δίδυμος με ωροσκόπο Δίδυμο.
Τόπος κατοικίας: Κολωνάκι.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, για δύο χρόνια, την επιχειρηματία Κατρίνα Τσάνταλη -για κάτι μήνες- και την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, με την οποία ήταν μαζί 5 μήνες.
Ιδανική γυναίκα: «Θέλω να έχει πολύ χιούμορ και κατανόηση. Πέρα από την εμφάνιση, που κακά τα ψέματα, είναι το πρώτο που κοιτάζει κάποιος, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Είτε ξανθιά είτε μελαχρινή», είχε δηλώσει πρόσφατα στο «Down Town». «Ο χαρακτήρας είναι που μετράει και το μυαλό! Επομένως, το χιούμορ είναι αφροδισιακό και απαραίτητο. Ωστόσο, η δουλειά που κάνουμε είναι δύσκολη. Κάθε σύντροφος, κάθε γυναίκα που είναι δίπλα μου, πρέπει να έχει υπομονή, κατανόηση. Η δουλειά μου έχει δύσκολα ωράρια, απαιτητικά. Έχω ρίξει το βάρος μου στη δουλειά και στα προσωπικά, μάλλον δεν τα πάω και τόσο καλά. Ίσως να μην έχω γνωρίσει ακόμη την κατάλληλη. Με ενδιαφέρει πολύ η δημιουργία της οικογένειας. Προέρχομαι από μία μεγάλη και δεμένη οικογένεια και, το ίδιο, θα ήθελα να κάνω κι εγώ στο μέλλον».

Άκης Πετρετζίκης
Ύψος: 1.83.
Βάρος: 85 κιλά.
Ηλικία: 33.
Νο. παπούτσι: 44.
Ζώδιο: Ιχθείς με ωροσκόπο Σκορπιό.
Μένει: Αγία Παρασκευή.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Από το 2011 έως το 2015 είχε σχέση με την τραγουδίστρια Demy, με την οποία συγκατοικούσαν. Το καλοκαίρι έκανε νέα σχέση με τη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, αλλά χώρισαν τον Οκτώβριο και πλέον είναι single.
Ιδανική γυναίκα: «Μου αρέσουν οι μελαχρινές. Μέσα σε μία σχέση είμαι πάντα πιστός και γι’ αυτό με λένε και σχεσάκια», μας είχε πει παλιά στο περιοδικό. «Από τότε που έγινα γνωστός, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Ακόμα κι έξω να είμαι, είναι δύσκολο να πλησιάσω μία γυναίκα και να κάνω καμάκι. Μπορεί να πει “α κοίτα το ψώνιο, μου την πέφτει”. Για μένα η ιδανική γυναίκα που έχω στο μυαλό μου είναι τρυφερή, αλλά και μαγκάκι. Μου αρέσει να προσέχει τον εαυτό της, αλλά θα ξενωρώσω αν πάει στο φούρνο με τα τακούνια. Είμαι άνθρωπος της σταθερότητας. Προτιμώ τα σοβαρά πράγματα και τα μόνιμα».

Βαγγέλης Κακουριώτης
Ύψος: 1.83.
Βάρος: 77 κιλά.
Ηλικία: 22.
Νο. παπούτσι: 43.
Ζώδιο: Καρκίνος.
Μένει: Αμπελόκηπους.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Δεν μάθαμε καμία μέχρι σήμερα.
Τι θέλει από μία γυναίκα: «Δεν δήλωσα ποτέ μόνος, απλά είπα πως δεν είμαι σε μόνιμη σχέση και πως η προσωπική μου ζωή αφορά αυστηρά εμένα – και μόνο εμένα. Έχω νιώσει όμορφα και δυνατά, αλλά έχω απογοητευτεί κιόλας. Δεν μου αρέσει όταν χάνεται ο αυθορμητισμός, η αληθινή επαφή, και αρχίζουν οι “μεθοδεύσεις” και οι περίεργες διαδικασίες. Ό,τι είναι δυνατό και αληθινό αντέχει στο χρόνο και στις δυσκολίες – και δεν αλλάζει», έλεγε πριν από λίγες εβδομάδες στο «Down Town».

Γιάννης Σπαλιάρας
Ύψος: 1.95.
Βάρος: 90 κιλά.
Ηλικία: 44.
Ζώδιο: Καρκίνος.
Μένει: Παλαιό Φάληρο.
Ζώδιο: Ταύρος με ωροσκόπο Δίδυμο.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Τάμτα Μαστοράκη, Ζωή Τζανή (χώρισαν το καλοκαίρι του 2018, μετά από 3 χρόνια), Διονυσία Κουκίου, Γιάννα Πολιάκου, Ροζίτα Κεντάλα, συν άλλες… 4.000 γυναίκες!
Τι θέλει από μία γυναίκα: «Αυτό που με ελκύει σε μία γυναίκα είναι αρχικά η εμφάνισή της. Από εκεί και πέρα μετρούν άλλα πράγματα. Εκεί κρίνεις αν είναι μόνο για μία βραδιά ή κάτι παραπάνω. Όσες σχέσεις έκανα στη ζωή μου ήταν σοβαρές και μακροχρόνιες. Μου αρέσει να φροντίζω εγώ τις συντρόφους μου, να τις περιποιούμαι, αλλά λατρεύω όταν μου κάνουν το ίδιο. Όταν ασχολούνται μαζί μου, με το σπίτι. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά δεν μου έχει βγει μέχρι τώρα. Ίσως να μη γνώρισα την κατάλληλη, εκείνη που θα γίνει μητέρα των παιδιών μου. Λατρεύω τις δυναμικές γυναίκες, με έντονη προσωπικότητα, που να ξέρουν όμως πότε πρέπει να κάνουν πίσω και, παράλληλα, να έχουν χιούμορ και να αυτοσαρκαζόμαστε».

Πάνος Ιωαννίδης
Ύψος: 1.90.
Βάρος: 86 κιλά.
Ηλικία: 43.
Νο. παπούτσι: 46.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Άγνωστο.
Ιδανική σύντροφος: «Πάντα έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα εφήμερα πράγματα. Ωστόσο, ο γάμος δεν προέκυψε, επειδή δεν έγινε μέσα μου αυτό το μικρό κλικ. Πέρα, λοιπόν, από την εξωτερική εμφάνιση, για μένα παίζει ρόλο η προσωπικότητα. Για να βρω την ιδανική σύντροφο, που θα πω ότι θα κάνω μαζί της οικογένεια και γάμο, θα πρέπει να μου εμπνεύσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Να είναι δίπλα μου, να με στηρίζει ψυχολογικά. Να μην υπάρχει ανταγωνισμός και ζήλια. Δεν πρέπει να χάνονται οι ρόλοι σε μία σχέση. Πρέπει να είναι διακριτοί. Γι’ αυτό πολλές σχέσεις σήμερα γκρεμίζονται, επειδή πολλές γυναίκες παίρνουν τον ρόλο του άντρα», έλεγε στο «Down Town», το 2017.

Γιώργος Χρυσοστόμου
Ύψος: 1.81.
Βάρος: 78 κιλά.
Ηλικία: 38.
Νο. παπούτσι: 43.
Ζώδιο: Λέων.
Που μένει: Πλατεία Μαβίλη.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Έχει κάνει τρεις σχέσεις. Η μία ήταν πέντε μήνες, η δεύτερη για έναν χρόνο και η τρίτη κράτησε 5 χρόνια, αλλά είχε αρκετά διαλείμματα.
Ιδανική γυναίκα: «Το πρωί που ξυπνάω λέω “δόξα τω Θεώ, είμαι μόνος” και το βράδυ “Χριστέ μου, γιατί είμαι μόνος μου;”. Όταν “τσιμπήσει” μια επιλογή, δεν ξέρω τα καλά που φέρνει, οπότε φοβάμαι την άγνωστη αυτή περιοχή και κατά συνέπεια φοβάμαι ότι θα χάσω αυτά που ξέρω. Βέβαια, μου αρέσει να με προσεγγίζουν γυναίκες. Εννοείται. Μάλιστα, όταν το βλέπω να χαλαρώνει, το αναζωπυρώνω. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αλλιώς δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά. Την κάνω και για ναρκισσιστικούς λόγους καθαρά. Προτιμώ η άλλη να είναι ενδιαφέρων άνθρωπος και χαρακτήρας. Να έχει μία τρέλα».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Ύψος: 1.79.
Βάρος: 80 κιλά.
Ηλικία: 41.
Νο. παπούτσι: 44.
Ζώδιο: Καρκίνος.
Που μένει: Χολαργό.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Νατάσσα Μποφίλιου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Πένυ Αγοραστού, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.
Ιδανική γυναίκα: «Ψάχνω ένα λιμάνι να αράξω, είμαι “σχεσάκιας”. Μπορεί οι σχέσεις να μη διαρκούν 10 χρόνια αλλά είναι μεγάλης διάρκειας και τις παλεύω. Ίσως επειδή σαν παιδί είχαμε θέματα οικογενειακά, θέλω αυτό το μοντέλο της σχέσης να το κάνω καλά, να το πετύχω. Καμιά φορά πάω να το κάνω για να το κάνω και είναι λάθος. Έχω προσπαθήσει, δηλαδή, να λειτουργήσω σε μια σχέση που δεν πήγαινε. Το βασικό μου λάθος είναι ότι στη σχέση κάνω λίγο πίσω. Είμαι από τη φύση μου ευγενής, δίνω πολύ χώρο στα θέλω του άλλου και χάνω τα δικά μου. Παρόλο που σαν άνθρωπος είμαι πολύ της πλάκας και εξωστρεφής και θα κάνω ακόμα και τον καραγκιόζη σε μια παρέα, αυτό καμιά φορά το χάνω μέσα στη σχέση και είναι λάθος. Για μένα η ιδανική σχέση είναι να υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός. Ο τέλειος τύπος γυναίκας κλπ. είναι ανόητα. Ο άνθρωπος μετράει».

Αλέξης Γεωργούλης
Ύψος: 1.85.
Βάρος: 87 κιλά.
Ηλικία: 43.
Νο. παπούτσι: 45.
Ζώδιο: Ζυγός.
Που μένει: Λος Άντζελες (ΗΠΑ), Παγκράτι (Αθήνα), Λάρισα.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Τόνια Σωτηροπούλου, για 3 χρόνια.
Ιδανική γυναίκα: «Όλες οι γυναίκες μου αρέσουν, ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών, επιδερμίδας, ματιών. Δεν έχω φραγμούς, και μάλιστα κάποτε είχα κολλήσει με μια κοπέλα που το κενό στα δόντια της ήταν τέτοιο, που έβαζες δύο 2ευρα ανάμεσά τους. Ενώ όλοι μου έλεγαν “μα, καλά δεν βλέπεις;” εγώ το θεωρούσα πολύ όμορφο. Εμένα είναι να μου κάνει “κλικ” σαν άνθρωπος, ανεξάρτητα από την εμφάνιση. Έχω τρία χρόνια να κάνω σχέση. Δεν νιώθω την ανάγκη να παντρευτώ, αλλά παιδί θα ήθελα να κάνω».

Γιώργος Αγγελόπουλος
Ύψος: 1.84.
Βάρος: 82 κιλά.
Ηλικία: 37.
Νο. παπούτσι: 43.
Ζώδιο: Αιγόκερως.
Που μένει: Αθήνα, Σκιάθος.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Είχε τρεις σχέσεις στο παρελθόν.
Ιδανική γυναίκα: «Θεωρώ και έχω ως αξία πια, να είσαι με έναν άνθρωπο. Κι όταν λέω με έναν άνθρωπο, δεν λέω να έχεις δέκα. Είναι πολύ σπουδαίο να προσπαθείς για έναν άνθρωπο. Να μπορείς μέσα από την κάθε μέρα να μάθει ο ένας τον άλλον και να κάνεις πράγματα μαζί, μέσα από συνεργασία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει μέσα από μια σχέση. Θα πρέπει να είναι άνθρωπος. Με αξίες. Σίγουρα, θα πρέπει να νιώσω κάτι βλέποντας τη, που έχει να κάνει με την εμφάνιση. Όλα μετράνε. Ξανθές μελαχρινές, όλες καλές. Άμα σου κάνει την καρδιά σου να μη σε νοιάζει τίποτα άλλο και να σκέφτεσαι μόνο αυτή, ότι και να είναι, καλό θα είναι. Από εκεί και πέρα… Να έχει ωραία δάχτυλα στα πόδια. Θεωρώ ότι είναι κάτι που δηλώνει ότι προσέχει τη λεπτομέρεια και εμένα μου αρέσουν, όπως εσένα σου αρέσουν τα μάτια ενός ανθρώπου, εμένα μου αρέσουν τα δάχτυλα. Αλλά, μη στεκόμαστε σε αυτό. Είναι ένα πακέτο που βλέποντας έναν άνθρωπο μπορεί να σου αρέσει και γνωρίζοντας τον μπορεί να μη σου αρέσει».

Νίκος Πολυδερόπουλος
Ύψος: 1.81.
Βάρος: 83 κιλά.
Ηλικία: 32.
Νο. παπούτσι: 45.
Ζώδιο: Ταύρος.
Που μένει: Κύπρο και Νέα Σμύρνη.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Τρεις (Αλλά καμία από αυτές, δεν ήταν αναγνωρίσιμη).
Ιδανική γυναίκα: «Παλαιότερα ήμουν πιο δοτικός. Περνώντας τα χρόνια, πιστεύω ότι οι σχέσεις για να κρατήσουν πρέπει να λειτουργούν σαν ζυγαριά, ό,τι δίνεις καλό θα ήταν και να παίρνεις. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σε τραβάει είναι η εμφάνιση. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον διατηρείται από την προσωπικότητα και κατά πόσο θα ταιριάξουν οι συνήθειές μας. Είμαι παραδοσιακός και μου αρέσει να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με εξιτάρει και μια κοπέλα που έχει το θάρρος να με πλησιάσει και να διεκδικήσει αυτό που θέλει», είπε τον Αύγουστο του 2016 στο «Down Town».

Στέφανος Μιχαήλ
Ύψος: 1.80.
Βάρος: 80 κιλά.
Ηλικία: 28.
Νο. παπούτσι: 44.
Ζώδιο: Παρθένος.
Οι γνωστές στα media σχέσεις του: Δεν έχει παραδεχτεί μέχρι σήμερα κάποια που να αφορά αναγνωρίσιμη.
Που μένει: Λευκωσία, Καλαβασό, Αθήνα.
Ιδανική γυναίκα: «Το πρώτο που κοιτάω, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι η εξωτερική εμφάνιση. Αυτό σε τραβάει αρχικά σε μια γυναίκα. Προσωπικά, μου αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες που έχουν έντονη θηλυκότητα και σεξαπίλ και συγχρόνως ξέρουν καλά τη θέση τους δίπλα σε έναν άντρα: Ξέρουν να τον ακούν, να συζητούν μαζί του, να σταθούν δίπλα του και δεν έχουν την ανασφάλεια να το παίξουν “αντράκια”», είχε πει σε συνέντευξη του στο «Down Town».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS