CELEBRITIESSHOWBIZΗ Αλέξια συγκινεί στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήθελα να καθαρίσει η...

Η Αλέξια συγκινεί στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήθελα να καθαρίσει η μνήμη μου από τον ήχο του πολέμου»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» ήταν η Αλέξια, η οποία συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στις εικόνες που έχουν χαραχτεί για πάντα στη μνήμη της από την τουρκική εισβολή.

«Μιλάω σαν παιδάκι, το παιδάκι των 10 χρονών που έφυγε, έτρεξε με τη γιαγιά, τον παππού, την αδερφή και τη μαμά του μέσα στο χαντάκι την ώρα που μας βομβάρδιζαν τα τουρκικά αεροπλάνα. Εκείνο το παιδί μιλά για την Αμμόχωστο. Τρέχαμε να φύγουμε, δεν ξέραμε πού να πάμε, βέβαια» είπε στον παρουσιαστή όταν ο ίδιος άνοιξε συζήτηση για την καταγωγή της και την εισβολή.

Αμέσως μετά, προβλήθηκε στην εκπομπή ένα βίντεο στο οποίο η Αλέξια επιστρέφει στο πατρικό της στην Αμμόχωστο. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που η τραγουδίστρια ρωτά αν μπορεί να μπει στο παιδικό της δωμάτιο. Εκεί μαθαίνει ότι ο εγγονός του σημερινού ιδιοκτήτη είναι και αυτός μουσικός.

«Ήθελα να πάω τις μέρες της θλιβερής επετείου της εισβολής για να καθαρίσει η μνήμη μου από τον ήχο του πολέμου.» ανέφερε η τραγουδίστρια για την επιστροφή στο πατρικό της.

Δείτε το στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=za5b91pb44M

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS