CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Active Radio! (βίντεο)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Active Radio! (βίντεο)

Στην Κύπρο βρίσκονται αυτές τις μέρες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τις συναυλίες τους. Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν μία σειρά εμφανίσεων στο νησί μας αυτό το καλοκαίρι και θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»!

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, βρέθηκαν την Τρίτη (29/6) καλεσμένοι στο Active Radio 107,4 και στην εκπομπή της Άντρης Δανιήλ “Ατζέντα” όπου και μίλησαν για τις εμφανίσεις τους και τα πλάνα τους στη συνέχεια.

Πάντως, οι δύο τους ενώνουν γιά πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει και μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο» , ένα νοσταλγικό «Πάρτυ», μία καλοκαιρινή «Γιορτή» , μας προκαλούν να σιγοψυθιρίσουμε μαζί τους την «Σωτηρία της ψυχής» να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδήσουμε το αγαπημένο μας «Χορεύω» και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι»!

Για τη στήριξη του «Σοφία για τα Παιδιά» Τετάρτη στις 30 Ιουνίου στο ΣΚΑΛΙ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ, Λευκωσία με την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας. 2η Ιουλίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού , 9:00 μμ, 3η Ιουλίου για το φεστιβάλ Λάρνακας στο Παττίχειο Θέατρο, 9:00 μμ.

Λίγο πριν την συνέντευξη απόλαυσαν και τον υπέροχο καφέ τους από το “Go Healthy”

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησαν στο Active Radio:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS