CELEBRITIESSHOWBIZΗ Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ σου δίνουν την ευκαιρία να...

Η Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ σου δίνουν την ευκαιρία να μείνεις στο εξοχικό τους (vid)

Με ένα πολύ έξυπνο βίντεο ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζητά από τον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά στον ΜΚΟ που έχει η γυναία του Αμάλ κι εκεινος.  Η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ ασχολείται όλη της τη ζωή με ζητήματα δικαιοσύνης και διασφάλισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κατηγορούμενους. Εδώ και χρόνια έχει ιδρύσει μαζί με τον Τζορτζ έναν οργανισμό που παρέχει ενημέρωση, φροντίδα και προστασία σε όσους βλέπουν τα δικαιώματα τους να καταδυναστεύονται.

Πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να προσφέρει βοήθεια οικονομικής φύσεως στον οργανισμό. Για να το πετύχουν αυτό έταξαν κι ένα δώρο που κανείς δε μένει ασυγκίνητος.

Μέσα από ένα δίλεπτο βίντεο, ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποσχέθηκε ότι ένας από αυτούς που θα κάνουν δωρεά μέσω Omaze στο δικό του fundraise, θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο εξοχικό τους στη λίμνη Κόμο. Όχι μόνος. Μαζί με τον/την σύντροφο ή τον φίλο του/της. Το δώρο περιλαμβάνει επίσης κι ένα γεύμα με το ζεύγος στο σπίτι τους.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Κλούνεϊ θέλησε να σατιρίσει το γεγονός ότι για χρόνια έλεγαν «η Αμάλ, η γυναίκα του Τζορτζ». Έτσι, αυτοπαρουσιάζεται ως ο Τζορτζ, ο άντρας της Αμάλ και αναφέρει τα επιτεύγματα της ζωής της, ενώ ο ίδιος είναι απλά ένας ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS