CELEBRITIESSHOWBIZΗ Χριστοπούλου άλλαξε ξανά τo look της Εβελίνας -Τέλος το ξανθό μαλλί

Η Χριστοπούλου άλλαξε ξανά τo look της Εβελίνας -Τέλος το ξανθό μαλλί

Το Greece’s Next Top Model μπορεί να τελείωσε, όμως τα κορίτσια του μας απασχολούν για διάφορους λόγους η καθεμιά. Άλλη για τον χαρακτήρα της, άλλη για τα επαγγελματικά βήματα μετά τον διαγωνισμό.

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισε ενώ βγήκε δεύτερη στον τελικό του show ομορφιάς και έχει ξεκινήσει ήδη την καριέρας στη μόδα.

Η 21χρονη μητέρα που ζει στην Κύπρο συνεργάζεται με την Έλενα Χριστοπούλου και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Και λίγο καιρό αφού της έκοψαν τα μακριά μαλλιά της και της τα έκαναν ξανθά για χάρη του GNTM, τώρα φαίνεται πώς ήρθε η ώρα να ξαναβάψει τα μαλλιά της πιο κοντά στο φυσικό της χρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H κορούλα της Εβελίνα Σκίτσκο έγινε ενός έτους! Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα

Συγκεκριμένα, η όμορφη κοπέλα άφησε το ξανθό για χαρή μιας καστανής απόχρωσης. Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ήταν αυτή που προσπαθούσε να πείσει τα κορίτσια να δεχτούν τις αλλαγές στα μαλλιά τους, τελικά αποφάσισε ότι δεν ήταν αυτή η σωστή μεταμόρφωση, τουλάχιστον για την Εβελίνα.

Θυμίζουμε ότι τότε η Εβελίνα Σκίτσκο, βλέποντας το look το οποίο είχε αποφασιστεί για εκείνη, είχε ξεσπάσει σε κλάματα, με την φανερά δυσαρεστημένη Χριστοπούλου να της απαντά: «Δεν θέλω άλλα κλάματα, με έχετε τρελάνει». 

 

Λίγο καιρό αργότερα, η Εβελίνα ήρθε αντιμέτωπη με νέα αλλαγή, ωστόσο αυτή τη φορά το πήρε πιο ψύχραιμα.

Την φωτογραφία με το νέο της look ανέβασε στο στο Instagram ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα την φωτογραφίσει, ενώ άλλο στιγμιότυπο ανέβασε η Χριστοπούλου γράφοντας: «Το μωρό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS