CELEBRITIESSHOWBIZΗ Δανάη Χρήστου συγκινημένη στην πρώτη σχολική γιορτή της κορούλας της (φωτογραφία)

Η Δανάη Χρήστου συγκινημένη στην πρώτη σχολική γιορτή της κορούλας της (φωτογραφία)

Η Δανάη Χρήστου βρέθηκε χθες στην πρώτη σχολική γιορτούλα της κόρης της, Σμαράγδα. Φανερά συγκινημένη μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Στη φωτογραφία φαίνεται να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της την μικρή της μαζί με μια πανέμορφη ανθοδέσμη, που της χάρισε η ταλαντούχα διακοσμήτρια, Χάρις Πότσου.

Η Δανάη Χρήστου έγραψε στη λεζάντα τρυφερά λόγια για τη μικρή της που δείχνουν πόσο πολύ περήφανη ένιωσε να τη βλέπει για πρώτη φορά στη σκηνή να απαγγέλει και να τραγουδά.

View this post on Instagram

Κοριτσακι μου…η πρωτη σου γιορτουλα στο σχολειο ! Η πρωτη επαφη σου στη σκηνη, το πρωτο χειροκροτημα ! Η Σμαραγδενια μου να απαγγελει και να τραγουδα !! Ουαοο ! Ησουν καταπληκτικη μωρο μου ! Σ'αγαπω μεχρι τον ουρανο και ακομα παραπερα ! Ενα μεγαλο ευχαριστω στο σχολειο μας το Ποπολιμποπο και στις υπεροχες δασκαλες που για τα παιδια μας ειναι μια τεραστια αγκαλια! Ευχαριστουμε για τα τοσα ομορφα που τους μαθαινετε ! Σας ειμαστε ευγνωμων ! @harispotsou ευχαριστουμε για την πρωτη ροζ μας ανθοδεσμη ! Μονο απο τα δικα σου χερια !🌹🌹🌹🌹#baby #babylove #princess #mysweetgirl #myeverything #mother #ilove #love #iloveyou #iloveyoumom #🌹

A post shared by Danae Christou (@danaechristou) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS