CELEBRITIESSHOWBIZΗ γκάφα του Μπάκιγχαμ με το βασιλικό μωρό - Ήξεραν το φύλο...

Η γκάφα του Μπάκιγχαμ με το βασιλικό μωρό – Ήξεραν το φύλο και αυτή είναι η απόδειξη

 

Δύο ώρες περίπου μετά τη γέννηση του νέου βασιλικού μωρού και πέμπτου διάδοχου του βρετανικού θρόνου, βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.

Μια λεπτομέρεια στην ανακοίνωση, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι όλοι γνώριζαν το φύλο του τρίτου βασιλικού μωρού και ότι απλά δεν ήθελαν να το ανακοινώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γουίλιαμ – Κέιτ: Έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια, αλλά ξάφνιασαν τους πάντες!

Η λεπτομέρεια αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι στην ανακοίνωση ήταν τυπωμένο κανονικά το φύλο του μωρού, ενώ είχαν συμπληρωθεί χειρόγραφα μόνο το βάρος και η ακριβής ώρα γέννησης. Ναι, μια εκτύπωση δεν παίρνει ούτε ένα λεπτό και θα μπορούσε η ανακοίνωση να είχε τυπωθεί μετά τη γέννα, αλλά γιατί τότε δεν είχαν τυπωθεί και το βάρος του μωρού και η ακριβής ώρα γέννησης, αναρωτιούνται οι Βρετανοί που τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχουν άλλο θέμα συζήτησης.

Μια ακόμη λεπτομέρεια που κάνει όλους να πιστεύουν ότι το ζευγάρι γνώριζε το φύλο είναι και το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον. Αυτό ήταν το τρίτο παιδί της και θεωρείται ότι συνειδητά λόγω του ότι ήταν αγόρι, θέλησε να αντιγράψει το λουκ της Νταϊάνα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο με τον πρίγκιπα Χάρι στην αγκαλιά.

Αλλωστε και ο ίδιος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αποκαλύψει προ ημερών το φύλο του μωρού…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS