CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κόλμαν έκανε τον Λάνθιμο να δακρύσει

Η Κόλμαν έκανε τον Λάνθιμο να δακρύσει

Η Ολίβια Κόλμαν απέσπασε ένα ακόμη βραβείο για την εξαιρετική της ερμηνεία στο «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου. Η υπέροχη Βρετανή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου όπου υποδύθηκε τη Βασίλισσα Άννα, κατάφερε να νικήσει το μεγάλο φαβορί Γκλεν Κλόουζ, μια σπουδαία ερμηνεύτρια που δυστυχώς έχασε για έβδομη φορά στην καριέρα της το Όσκαρ.

Φανερά συγκινημένη δέχτηκε ένα φιλί από τον Έλληνα σκηνοθέτη προτού ανέβει στη σκηνή του Dolby Theatre για να παραλάβει το βραβείο από τους περσινούς νικητές Φράνσις Μακντόρμαντ και Σαμ Ρόκγουελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στιγμή της βραδιάς από Lady Gaga και Bradley Cooper

«Γιώργο, είσαι ο καλύτερος σκηνοθέτης, με την καλύτερη ταινία» είπε μεταξύ άλλων στον ευχαριστήριο λόγο της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη της αντίπαλο, η οποία χαμογελούσε με φανερή αμηχανία.

Την ώρα εκείνη ο σκηνοθέτης έκανε ένα κοντινό πλάνο στον Γιώργο Λάνθιμο, και κατέγραψε πως ήταν δακρυσμένος από συγκίνηση. Το Όσκαρ της Κόλμαν ήταν το μοναδικό που κατάφερε να κερδίσει η ταινία του Λάνθιμου από τις 10 συνολικά υποψηφιότητες που είχε συγκεντρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To τερμάτισε με σμόκιν και τουαλέτα

Η 45χρονη ηθοποιός που συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Έλληνα δημιουργό μετά τον «Αστακό» πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, αυτή φορά ως Βασίλισσα Ελισάβετ, στους επόμενους κύκλους της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «The Crown».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS