CELEBRITIESSHOWBIZΗ κορούλα της Μιμής Ντενίση μετακόμισε στην Κύπρο (εικόνες)

Η κορούλα της Μιμής Ντενίση μετακόμισε στην Κύπρο (εικόνες)

Στο νησί μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Μιμή Ντενιση μαζί με την αγαπημένη της κορούλα. Η 18χρονη Μαριτίνα ήρθε στην Κύπρο για να σπουδάσει και μαζί της ταξίδεψε και η μητέρα της για να τη βοηθήσει στη διαμονή της στη Λευκωσία.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το Πανεπιστήμιο της Κύπρου και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media. Μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει σύγκριση με το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Η Μιμή Ντενίση σχολίασε στη σελίδα της στο facebook:

«Πόσο θαυμάζω τους Κυπρίους!! Πήγα την κόρη μου στο πανεπιστήμιο. Και τι αντίκρυσα; χιλιάδες Έλληνες γονείς με τα παιδιά τους που πάνε για σπουδές εκεί! Μόνο στην Λευκωσία 20.000 φοιτητές. Όλα τα πανεπιστήμια με απουσίες, με μια φορά δικαίωμα να περάσεις το μάθημα, με υπέροχες πεντακάθαρες εγκαταστάσεις πάμφθηνο καλό φαγητό και διεθνές περιβάλλον. Και μεις στην ομορφότερη χώρα με πανεπιστήμια γεμάτα αιώνιους φοιτητές ατελείωτες εξεταστικές, απεργίες και βρώμικες αίθουσες. Και ακόμα απαγορεύουμε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια!!!!! Γιατί να φεύγουν τα παιδιά μας, γιατί να πληρώνουμε τόσα λεφτά στο εξωτερικό;; Ποια κατάρα βαραίνει αυτή την άγια χώρα και δεν την αφήνει να προχωρήσει;;»!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS