CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους μάς συστήνει την αδερφή της - Πόσο μοιάζουν;...

Η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους μάς συστήνει την αδερφή της – Πόσο μοιάζουν; (εικόνες)

Την Μαρίνα Φιλιππίδου – Θεοχάρους την απολαμβάνουμε καθημερινά 14:00 – 16:00 μέσα από τη συχνότητα του Sfera 96.8. Η αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός την Πέμπτη είχε έναν ξεχωριστό λόγο να χαίρεται, καθώς η αδερφή της είχε τα γενέθλιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η γκάφα της Μαρίνας Φιλιππίδου Θεοχάρους (βίντεο)

Με αφορμή, λοιπόν, το όμορφο γεγονός η Μαρίνα μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram όπου ποζάρει αγκαλιά με την αδερφή της. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι δυο γυναίκες έχουν αρκετή ομοιότητα.

Η Μαρίνα συνόδευσε τη φωτογραφία με αυτά τα συγκινητικά λόγια:

«Τέτοια ώρα γεννήθηκες πριν από μερικά (ελάχιστα?) χρόνια… Θυμάμαι ολοκάθαρα με πόση λαχτάρα σε περίμενα έξω από το χειρουργείο, μαζί με τον παπά και τη Χριστίνα, μικρό παιδάκι κι εγώ. Κι από τότε πάντα δίπλα σου, μαζί σου, ακόμα κι όταν μας χώριζαν χιλιόμετρα, ήμασταν ένα τηλεφώνημα απόσταση, για όλα! Να είσαι ευλογημένη άγγελε μου και να μας έχει ο Θεός καλά για να πορευόμαστε παρέα μέχρι τα πολύυυυ βαθιά γεράματα (όχι ότι θα γεράσουμε εμείς, κουβέντα να γίνεται?). Σ’ευχαριστώ που είσαι τα πάντα μου και που μας χάρισες την απόλυτη ευτυχία, φέρνοντας στον κόσμο τον υπεράγγελο Θεοχάρη❤️«Να μ’αγκαλιάζεις για να σε αισθάνομαι, κι αν δεις να χάνομαι να μ’ανεβάζεις, να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι, να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ». Χρόνια πολλά, υγιή, φωτεινά, λατρεία μου!!!!».

View this post on Instagram

Τέτοια ώρα γεννήθηκες πριν από μερικά (ελάχιστα🤪) χρόνια… Θυμάμαι ολοκάθαρα με πόση λαχτάρα σε περίμενα έξω από το χειρουργείο, μαζί με τον παπά και τη Χριστίνα, μικρό παιδάκι κι εγώ. Κι από τότε πάντα δίπλα σου, μαζί σου, ακόμα κι όταν μας χώριζαν χιλιόμετρα, ήμασταν ένα τηλεφώνημα απόσταση, για όλα! Να είσαι ευλογημένη άγγελε μου και να μας έχει ο Θεός καλά για να πορευόμαστε παρέα μέχρι τα πολύυυυ βαθιά γεράματα (όχι ότι θα γεράσουμε εμείς, κουβέντα να γίνεται🤨). Σ’ευχαριστώ που είσαι τα πάντα μου και που μας χάρισες την απόλυτη ευτυχία, φέρνοντας στον κόσμο τον υπεράγγελο Θεοχάρη❤️ «Να μ’αγκαλιάζεις για να σε αισθάνομαι, κι αν δεις να χάνομαι να μ’ανεβάζεις, να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι, να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ». Χρόνια πολλά, υγιή, φωτεινά, λατρεία μου!!!!❤️❤️❤️ #myangel #happybirthday #godbless #mysister #myall #loveyoutothemoonandback

A post shared by Marina Philippidou Theocharous (@marphilippidou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS