CELEBRITIESSHOWBIZΗ Meghan Markle εκπαιδεύεται - Να πώς θα γίνει δούκισσα!

Η Meghan Markle εκπαιδεύεται – Να πώς θα γίνει δούκισσα!

Τώρα που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι παντρεμένοι, ήρθε η ώρα για εκείνη να αποχαιρετίσει τα γυμνά της πόδια, να φορέσει ένα περίεργο καλσόν και να αρχίσει να εργάζεται ως πραγματική royal. Αλλά καμία δεν μπορεί να γίνει δούκισσα χωρίς ούτε ένα μάθημα στο πώς να διαχειριστεί όλη αυτή τη… royal κατάσταση, γι’ αυτό και η Meghan ξεκινάει εξάμηνα μαθήματα στο πρωτόκολλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kate Middleton μεθυσμένη; Οι φωτογραφίες που η Δούκισσα του Cambridge θέλει να κάψει

Η βασίλισσα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει διαλέξει μία από τις ανώτερες βοηθούς της για να εκπαιδεύσει τη Meghan στο πώς να φέρεται όπως ένα σωστό μέλος της βασιλικής οικογένειας και η τυχερή γυναίκα που πήρε τη δουλειά είναι η 49χρονη Samantha Cohen. Απ’ ότι φαίνεται, θα μετακομίσει και από το παλάτι του Buckingham στο παλάτι του Kensington απλά για να εκπαιδεύσει τη Meghan ως royal.

“Θα είναι έξι μήνες ακρόασης. Θα πάρει συμβουλές από πολλούς ανθρώπους. Θα συνεχίσει με ταπεινότητα,” αναφέρει μία πηγή. “Δεν πρόκειται να είναι ήρεμα, ωστόσο. Θα υπάρχει πολλή δουλειά στο γραφείο. Εκείνη έχει δουλέψει κάθε μέρα της ζωής της. Είναι συνηθισμένη στο απαιτητικό πρόγραμμα”.

 

Απ’ ότι φαίνεται, η Samantha (της οποίας το nickname παρεπιπτόντως είναι Samantha ο Πάνθηρας) έχει ήδη ξεκινήσει -και έδωσε συμβουλές στη Meghan για το πρόσφατο πάρτι του πρίγκιπα Charles.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS