CELEBRITIESSHOWBIZΗ Νίνα Λοτσάρη έγραψε ένα τραγούδι στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν...

Η Νίνα Λοτσάρη έγραψε ένα τραγούδι στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στις φλόγες

Όλη η Ελλάδα, αλλά και η παγκόσμια κοινότητα θρηνούν για τις ζωές που χάθηκαν άδικα και νιώθουν τον ανθρώπινο πόνο αυτών που έμειναν πίσω, αυτόν που έχασαν οικογένεια, φίλους, σπίτια, τα πάντα.

Η Νίνα Λοτσάρη θέλησε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να εκφράσει τη θλίψη της για την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook δημοσίευσε ένα τραγούδι που έγραψε στη μνήμη αυτών που χάθηκαν στις φονικές πυρκαγιές.

«Σήμερα ο πόνος που ένιωσα στην ψυχή ήταν ανείπωτος…έγραψα αυτό το τραγούδι σε λιγότερο απο μια ώρα…οι στίχοι και οι νότες έρεαν αβίαστα στο μυαλό μου…το παραδίδω με σεβασμό στη μνήμη αυτών που θυσιάστηκαν στο όνομα μιας ανοχύρωτης Ελλάδας…»Για πάντα εδώ» έγραψε, ποστάροντας ένα βίντεο όπου τραγουδά τους στίχους της.

Σήμερα ο πόνος που ενιωσα στην ψυχή ήταν ανείπωτος…έγραψα αυτό το τραγούδι σε λιγότερο απο μια ώρα…οι στίχοι και οι νότες έρεαν αβίαστα στο μυαλό μου…το παραδίδω με σεβασμό στη μνήμη αυτών που θυσιάστηκαν στο όνομα μιας ανοχύρωτης Ελλάδας…»Για πάντα εδώ»🙏

Publiée par Nina Lotsari sur Mardi 24 juillet 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS