CELEBRITIESSHOWBIZΗ πρεμιέρα της Γωγώς Αλεξανδρινού και ο νικητής της βραδιάς

Η πρεμιέρα της Γωγώς Αλεξανδρινού και ο νικητής της βραδιάς

H νέα τηλεοπτική σεζόν είναι εδώ και τα κανάλια έχουν αρχίσει να μας ανοίγουν ένα – ένα τα χαρτιά τους για φέτος.

Όπως ήδη γνωρίζαμε, το ΡΙΚ είχε δώσει τα χέρια με τη δημοσιογράφο Γωγώ Αλεξανδρινού για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Η πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, με τη Γωγώ να καλωσορίζει τους τηλεθεατές από το ανανεωμένο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Πώς, όμως τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς τα πήγε η Χαριτίνη Ηλιάδου στην πρεμιέρα της; Δείτε τα νούμερα

Γωγώ Αλεξανδρινού, Νικήτας Κυριάκου, Στέλλα Στυλιανού, Χρύσανθος Τσουρούλλης και Αιμιλία Κενεβέζου ρίχτηκαν στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά ποιος κατάφερε τη Δευτέρα να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το δελτίο που ξεχώρισε τη Δευτέρα, ήταν αυτό του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Νικήτα Κυριάκου.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, γι’ αυτό πάμε να δούμε τον μέσο όρο της τηλεθέασης κάθε κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Πρώτο σε τηλεθέαση, λοιπόν, αναδείχθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 15.5%, ακολουθεί δεύτερο το Σίγμα με 14.4%, τρίτο το ΡΙΚ με 13.2%, τέταρτος ο Alpha με 12.4% και τελευταίο το TVONE με 10.8%.

ANT1 – Νικήτας Κυριάκου: 15.5%

ΣΙΓΜΑ – Χρύσανθος Τσουρούλλης: 14.4% 

ΡΙΚ1 – Γωγώ Αλεξανδρινού: 13,2 %

ALPHA – Αιμιλία Κενεβέζου: 12.4 %

TVONE – Στέλλα Στυλιανού: 10.8 %

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS