CELEBRITIESSHOWBIZΗ Υβόννη Μπόσνιακ μάς δείχνει για πρώτη φορά τα νυφικά γοβάκια της...

Η Υβόννη Μπόσνιακ μάς δείχνει για πρώτη φορά τα νυφικά γοβάκια της (εικόνες)

Την ημέρα του γάμου της η Υβόννη Μπόσνιακ ήταν πολύ κομψή επιλέγοντας ένα κλασικό και φίνο νυφικό να φορέσει. Η σχεδιάστρια μόδας είχε ετοιμάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, έτσι και το νυφικό της το επιμελήθηκε η ίδια. Μάλιστα είχε σχεδιάσει 12 νυφικές δημιουργίες καταλήγοντας σε μια, την πιο ιδανική για εκείνη για τη μεγάλη βραδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε το άλμπουμ του παραμυθένιου γάμου τους

Το σχέδιό του απλό, ώστε να μοιάζει κλασικό αλλά και τόσο ιδιαίτερο ταυτόχρονα. Ενα κατάλευκο μακρύ φόρεμα που άνοιγε ελαφρά στο κάτω μέρος και δημιουργούσε μια μικρή ουρά, χωρίς υπερβολές, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση. Τα χιλιάδες κρύσταλλα που το κάλυπταν από άκρη σε άκρη έδιναν την απαραίτητη λάμψη.

Το ίδιο κομψά και κλασικά ήταν και τα νυφικά γοβάκια της σε λευκό χρώμα με λεπτά λουράκια που έδεναν όμορφα στο πάνω μέρος του ποδιού της. Με μια ανάρτησή της στο Instagram θέλησε για πρώτη φορά να τα δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της, όπως επίσης και τις γόβες που επέλεξε η κουμπάρα της, Μαρία Μπεκατώρου, που ήταν στο ίδιο σχέδιο, αλλά σε μαύρη απόχρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβασε την πιο συγκινητική φωτογραφία της από τον γάμο (εικόνες)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS