CELEBRITIESSHOWBIZΉλιος: Πληρωμένοι εκτελεστές κυνηγούν να σκοτώσουν Διώνη και Φίλιππο

Ήλιος: Πληρωμένοι εκτελεστές κυνηγούν να σκοτώσουν Διώνη και Φίλιππο

Ήλιος: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ANT1. Φυγαδεύουν Διώνη και Φίλιππο και η αστυνομία στήνει επιχείρηση για να τους σώσει.

Ο Φίλιππος βρίσκεται στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Πίσω από αυτή την κατηγορία κρύβεται ο Κρις, ο οποίος κατάφερε να παγιδεύσει τον άντρα. Στα προσεχή επεισόδια, όμως, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Κρις συλλαμβάνεται και ύστερα από λίγες ημέρες ο Βενεκίδης αφήνεται ελεύθερος. Τότε παραδίδει στην Αθηνά ένα στοιχείο-κλειδί, που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να λύσουν μια και καλή αυτή την περίπλοκη υπόθεση.

Ωστόσο, η εισαγγελέας αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα παραμένουν σοβαρά και ότι η ζωή τόσο του άντρα όσο και της Διώνης εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, θέλοντας πάνω απ’ όλο το καλό τους, τους προτείνει να κρυφτούν κάπου για ένα μικρό διάστημα ώστε να είναι ασφαλείς, αφού αδίστακτοι κακοποιοί τους έχουν βάλει στο στόχαστρο και τους κυνηγούν.

Η πρόταση της ξαφνιάζει και τους δύο μιας και πίστευαν πως έχουν ξεμπερδέψει με αυτή την υπόθεση. Μάταια όμως. Μην έχοντας άλλη επιλογή, δέχονται την πρόταση της γυναίκας. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης μελετά τα στοιχεία και ενώνοντας όλα τα κομμάτια του παζλ συνειδητοποιεί πως ένας αδίστακτος και απρόβλεπτος δολοφόνος απειλεί την ασφάλεια του Φίλιππου και τις Διώνης. Ο αστυνόμος πεισμώνει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να συλλάβει τον δράστη. Μάλιστα, λίγο μετά, βρίσκει ένα στοιχείο που τον φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο που έχει στήσει αυτή την πλεκτάνη εναντίον του Βενεκίδη. Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος είναι ανήσυχος με όσα συμβαίνουν. Φοβάται τόσο για τη δική του ζωή όσο και για της Διώνης. Ο ίδιος μοιράζεται τα συναισθήματα του με την Αλεξάνδρα, η οποία προσπαθεί να τον βοηθήσει. Έτσι, ο Βενεκίδης προμηθεύεται από τη μητέρα του ένα όπλο για την προστασία τους.

Την ίδια μέρα, ο Δημήτρης εντοπίζει το αυτοκίνητο του εκτελεστή που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει μόνος του. Ο Λαϊνάς καταδιώκει τον εγκληματία. Όμως μία πολύ περίεργη εξέλιξη τον κάνει να σκεφτεί ηώς ο Φίλιππος και η Διώνη δεν διώκονται από έναν μόνο άνθρωπο, αλλά από μία ομάδα καλά οργανωμένων ατόμων που δρουν με επαγγελματικό τρόπο. Φανερά προβληματισμένος με την εξέλιξη των πραγμάτων, ο Λαϊνάς προσπαθεί να βρει τον τρόπο ώστε να συλλάβει τους εγκληματίες προτού κάνουν κακό στον Φίλιππο και στη Διώνη.

Έτσι, λίγο μετά, πηγαίνει να βρει τους δύο τελευταίους. Ο αστυνόμος τους εξηγεί τι συμβαίνει και τότε τους προτείνει ένα σχέδιο για να παγιδεύσουν τους εκβιαστές τους. Τόσο εκείνος όσο και εκείνη αποφασίζουν να συνεργαστούν με την Αστυνομία, αφού το μόνο που θέλουν είναι να συλληφθούν οι εγκληματίες και να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς φόβο και άγχος…

Πηγή: My Tv

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS