CELEBRITIESSHOWBIZΉβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης αποφάσισαν πού θα είναι το μόνιμο σπίτι...

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης αποφάσισαν πού θα είναι το μόνιμο σπίτι τους

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης είναι μαζί εδώ και χρόνια και απολαμβάνουν την κοινή ζωή τους ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη, που είναι η γενέτειρα του τραγουδιστή.  Το ζευγάρι, ωστόσο, αποφάσισε ότι σε περίπτωση που προχωρήσει η σχέση του η βάση του θα είναι η Αλεξανδρούπουλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάνια έξοδος Ήβης Αδάμου – Μιχάλη Κουινέλη: Δείτε πού πήγαν

Αυτό και άλλα πολλά αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

«Εννοείται ότι όταν προχωρήσει η σχέση µας µε τον Μιχάλη, θα έχουµε µια βάση. Η βάση µας θα είναι η Αλεξανδρούπολη, γιατί είναι µια µικρότερη πόλη και τα πράγµατα είναι πιο ανθρώπινα. Κι εγώ στην Κύπρο γεννήθηκα και µεγάλωσα στην Αγία Νάπα, οπότε έχω συνηθίσει να ζω σε µια µικρή τουριστική πόλη, η οποία, τον χειµώνα ερήµωνε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήβη Αδάμου: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συγκατοίκησή της με τον Μιχάλη Κουινέλη

Όσο για τα σχέδια γάμου, η Ήβη δήλωσε ότι δεν αποκλείει τίποτα: «Deadline δεν θέλω να βάζω γενικότερα στη ζωή µου και είµαι µικρή, οπότε δεν αγχώνοµαι. Αφήνουµε τα πράγµατα να κυλήσουν µε τη φυσιολογική τους ροή. Γενικά, δεν το συζητάµε κάθε µέρα. Θεωρούµε ότι πιο σηµαντικό είναι η οικογένεια παρά ο γάµος. ∆εν αγχωνόµαστε για κάτι. Αν έρθει ένα παιδί, καλοδεχούµενο. Το αν είναι ο Μιχάλης ο άνδρας των ονείρων µου, δε χρειάζεται να το πω, αλλά φαίνεται…».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS