CELEBRITIESSHOWBIZΚ. Αγαπητού: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και γιατί έφυγε από...

Κ. Αγαπητού: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και γιατί έφυγε από την τηλεόραση;

Για όλα και για όλους μίλησε η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», στον Λούη Πατσαλίδη και την παρέα του τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου.

Χαλαρή και με καλή διάθεση, η Κατερίνα Αγαπητού είπε ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης έφυγαν με πολλή δουλειά, σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική, κάτι βέβαια που φαίνεται, καθώς η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα καλύτερά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για τη βάφτιση της κορούλας της ετοιμάζεται η Κατερίνα Αγαπητού (εικόνες)

Ο Λούης δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της αλλαγής στην εμφάνισή της και μάλιστα ανέφερε ότι κατά την τελευταία συνάντησή τους είχαν τα ίδια κιλά καθώς τότε η παρουσιάστρια διένυε σε προχωρημένο στάδιο τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Όσον αφορά το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός τηλεόρασης μετά από δώδεκα συναπτά χρόνια που βρισκόταν στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού TVOne, η Κατερίνα Αγαπητού είπε ότι ήταν ένας κύκλος που έκλεισε όμορφα καθώς πλέον προτεραιότητά της είναι η οικογένεια και τα παιδιά της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «καλημέρα» στο πρώτο της παιδί είπε στα τρία του χρόνια καθώς η επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν της επέτρεψαν να απολαύσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Αγαπητού: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Κάτι βέβαια που αποφάσισε ότι θα ζήσει με το δεύτερο παιδί της, τη μικρή κορούλα της που έχει στην αγκαλιά της εδώ και μερικούς μήνες.

Ανέφερε επίσης ότι συζητά κάποιες προτάσεις για επιστροφή στην τηλεόραση, αλλά αυτό θα γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ώστε να μπορεί να χαρεί και την οικογένειά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS