CELEBRITIESSHOWBIZ«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: Eπιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα επεισόδια

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: Eπιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα επεισόδια

Εδώ και πολύ καιρό γράφονται διάφορα δημοσιεύματα για την μεγάλη επιστροφή της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Κατά καιρούς, έχουν ερωτηθεί σε συνεντεύξεις τους οι πρωταγωνιστές, ωστόσο, έλεγαν ότι κάτι έχει ακουστεί, αλλά δεν ήταν τίποτα σίγουρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα επιστρέψει το 2017 στην μικρή οθόνη με καινούργια επεισόδια. Ο σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει την συνέχεια της ιστορίας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο τίτλος, ο οποίος θα είναι «Και οι χωρισμένοι έχουν ψυχή», καθώς οι χωρισμοί των ζευγαριών θα είναι η μεγάλη αλλαγή, αλλά και έκπληξη της σειράς.

Όσο αφορά τους ηθοποιούς, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του ως «Ακάλυπτος», αλλά και με τον «Τίγρη» οδοντίατρο Μάκη, δηλαδή Γιώργο Παρτσαλάκη. Δυστυχώς, η Ρένια Λουιζίδου δεσμεύεται με τον Alpha λόγω της τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου». Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να την δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια.

Τέλος, στη σειρά αναμένεται να δούμε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Μαρία Τζομπανάκη και την Κάρμεν Ρουγγέρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS