CELEBRITIESSHOWBIZΚαταγγέλλουν για βία το «Τατουάζ»

Καταγγέλλουν για βία το «Τατουάζ»

Στο στόχαστρο τον τηλεθεατών της Κύπρου μπαίνει η καθημερινή σειρά του Alpha Κύπρου, «Το τατουάζ». Μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε στο γραφείο μας όπως επίσης καταγγελίες που έγιναν στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και στο ίδιο το κανάλι, οι τηλεθεατές, κατηγορούν τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου για την προβολή σκηνών βίας και δολοφονιών μέσω του σεναρίου τους.

Επηρεαζόμενοι, προφανώς, από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, οι τηλεθεατές, προέβησαν στις συγκεκριμένες καταγγελίες με το πρόσχημα ότι τη συγκεκριμένη παραγωγή παρακολουθούν παιδιά και το περιεχόμενό της δεν ανταποκρίνεται στη σήμανση που προβάλλει ο σταθμός.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Αρχή έθεσε ήδη υπό το μικροσκόπιο της την παραγωγή κι αναμένεται να εξετάσει ενδελεχώς το θέμα που προέκυψε. «Μπορεί η Αρχή να δείχνει περισσότερη ευαισθησία και αυστηρότητα σε προγράμματα που μεταδίδονται κατά τη διάρκεια της οικογενειακής ζώνης, δεν σημαίνει όμως ότι δεν επιδεικνύει την ίδια αυστηρότητα κι εκτός της συγκεκριμένης ζώνης. Η Αρχή παρεμβαίνει και σε καταγγελίες που ακόμα ενοχλούνται οι ενήλικες», επισημαίνει με δηλώσεις του στο TVMανία εκπρόσωπος της. Θέση επί του θέματος παίρνει και ο Alpha Κύπρου, όπου μέσω εκπροσώπου του δηλώνει ότι «τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται μετά από εσωτερικό έλεγχο και προσαρμόζονται βάση της νομοθεσίας της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης και βάση του σήματος καταλληλότητας που αφορά ηλικιακό κοινό 15 ετών και άνω».

Να σημειωθεί ότι η Αρχή έγινε δέκτης δεκάδων τηλεφωνημάτων και στο παρελθόν για το «Τατουάζ», τα όποια αφορούσαν την προβολή της σειράς σε οικογενειακή ζώνη και κατόπιν συστάσεών της ο Alpha Κύπρου τερμάτισε τη μετάδοσή της σε επανάληψη τις απογευματινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS