CELEBRITIESSHOWBIZKhloe Kardashian: Η πρώτη αντίδραση μετά την απιστία του συντρόφου της

Khloe Kardashian: Η πρώτη αντίδραση μετά την απιστία του συντρόφου της

Tα βίντεο με τις περιπτύξεις του Tristan Thompson κάνουν από χθες το γύρο του διαδικτύου. Η απιστία του μπασκετμπολίστα, ειδικά την περίοδο που ήταν έγκυος η σύντροφός του Khloe Kardashian, έχει γίνει αντικείμενο έντονης κριτικής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του RadarOnline.com, η γνωστή reality star βρίσκεται σε καθεστώς άρνησης και δεν νοείται να πιστέψει πως ο αγαπημένος της, την απάτησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο στις Kardashians: O Tristan απατούσε την Khloe λίγο πριν γεννήσει!

Φιλικό πρόσωπο της οικογένειας αναφέρει: «Η Khloe έχει αποκλείσει τους πάντες και δεν θέλει να ακούσει κανέναν. Προσποιείται πως δεν συμβαίνει το παραμικρό και λέει συνεχώς ότι το παν είναι η υγεία του αγέννητου μωρού της».

Μάλιστα η ίδια μίλησε με τις αδερφές της, διαβεβαιώνοντάς τες πως πρόκειται για μία τεράστια παρεξήγηση. «Με όλα τα πρόσφατα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κανείς δεν γνωρίζει τι να κάνει», σημειώνει το πρόσωπο από το περιβάλλον των Kardashians.

Το αρνητικό για την ίδια είναι πως αυτή την ώρα, η μητέρα της Kris, αλλά και η Kim με την Kourtney λείπουν για διακοπές. «Η Khloe δεν απαντά σε κανέναν αυτό το διάστημα και πιθανώς να σχεδιάζουν να επισκεφθούν τον Tristan στο Κλίβελαντ».

Άπαντες είναι σοκαρισμένοι, ενώ περιμένουμε κάποια επίσημη δήλωση από την οικογένεια ή τον αθλητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS