CELEBRITIESSHOWBIZKhloe Kardashian: Πρόωρες συσπάσεις μετά την αποκάλυψη ότι την απάτησε ο σύντροφός...

Khloe Kardashian: Πρόωρες συσπάσεις μετά την αποκάλυψη ότι την απάτησε ο σύντροφός της

Tα βίντεο με τις περιπτύξεις του Tristan Thompson κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η απιστία του μπασκετμπολίστα, ειδικά την περίοδο που ήταν έγκυος η σύντροφός του Khloe Kardashian, έχει γίνει αντικείμενο έντονης κριτικής.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την 33χρονη τηλεπερσόνα να έχει πρόωρες συσπάσεις και να κάνουν λόγο για ερχομό του πελαργού νωρίτερα από το αναμενόμενο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, την ώρα που το βίντεο από την απιστία του μπασκετμπολίστα και οι γυμνές φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του κόσμου, η Khloe έχει πρόωρες συσπάσεις, προκαλώντας «συναγερμό» στην μητέρα και τις αδερφές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Khloe Kardashian: Η πρώτη αντίδραση μετά την απιστία του συντρόφου της

Η εγκυμονούσα τηλεπερσόνα, που αναμενόταν να γεννήσει στα τέλη του μήνα, δεν βρίσκεται στο σπίτι της, στο Los Angeles, αλλά στο Cleveland. Στην ίδια πόλη είναι, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του και ο 27χρονος αθλητής, ο οποίος, μέχρι στιγμής, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το σκάνδαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, για το Cleveland ταξίδεψε εκτάκτως η μητέρα της, Kris Jenner, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ οι αδερφές της αναμένεται να φτάσουν αύριο, Πέμπτη. Μάλιστα, το εν λόγω γεγονός ενισχύει την φημολογία περί πρόωρου τοκετού!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS