CELEBRITIESSHOWBIZΚιμ Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει πώς βίωσε την απόκτηση ενός παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει πώς βίωσε την απόκτηση ενός παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε πριν από λίγο καιρό για τρίτη φορά μανούλα. Αυτή τη φορά, όμως, δεν κυοφορούσε η ίδια το παιδί της, καθώς οι γιατροί της το απαγόρευσαν ρητά μετά από τις δύο δύσκολες εγκυμοσύνες που είχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kim Kardashian μάς συστήνει για πρώτη φορά τη γυναίκα που γέννησε την κόρη της (βίντεο)

Μιλώντας στο περιοδικό ELLE, η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πρώτη φορά πώς βίωσε την απόκτηση ενός παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς και τα μελλοντικά σχέδιά της.

Για την επιλογή μιας παρένθετης μητέρας, την οποία «εμπιστεύτηκε αμέσως», η Κιμ ανέφερε τις δυσκολίες στη διαδικασία, οι οποίες περιελάμβαναν επίσης την επιλογή του φύλου του μωρού από την ίδια και τον σύζυγό της, μέσω ενός εμβρύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kim Kardashian αποφάσισε να κάνει μία νέα πλαστική για το 2018!

«Είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα». «Τι φύλο επιθυμείς;» με ρώτησαν «Και απλά απάντησα: “Ποιο είναι το πιο υγιές; Επιλέγω το πιο υγιές”. Και αυτό ήταν ένα κορίτσι». είπε.

To ζευγάρι έψαχνε για παρένθετη μέσω πρακτορείων, παίρνοντας συνεντεύξεις από τις υποψήφιες. Όταν βρήκαν όμως τη γυναίκα που έφερε τελικά το τρίτο τους παιδί στη ζωή, το ένιωσε αμέσως: «Είχα ένα καλό προαίσθημα. Το ξέρεις όταν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον!»

Αναφερόμενη στην παρένθετη μητέρα πρόσθεσε επίσης ότι της είχε πει ότι δεν την πειράζει να τρέφεται κανονικά, ακόμη και με junk food: «Της είπα ότι εγώ έτρωγα ντόνατς κάθε μέρα. “Αν θες να τρως ντόνατς και παγωτό προχώρα, κάνε όπως νιώθεις!”»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS