CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το Survivor: «Αυτή τη στιγμή νιώθω άδεια...» (βίντεο)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το Survivor: «Αυτή τη στιγμή νιώθω άδεια…» (βίντεο)

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν η παίκτρια που δεν έσωσε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη εβδομάδα και μια εβδομάδα μετά προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της μέσα από την εκπομπή Survivor Πανόραμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φανερά αδυνατισμένη στη νέα της βραδινή εμφάνιση (εικόνες)

Τα συναισθήματά της για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και την αποχώρησή της εξέφρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το συμβούλιο του νησιού στο οποίο αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω άδεια… Δεν ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ. Τις τελευταίες 60 μέρες η ζωή μου είναι αυτά τα παιδιά, αυτή η καθημερινότητα. Θα νιώθω μόνη μου στο δωμάτιο που θα κοιμηθώ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωριέμαι, αλλά, από την άλλη, ξέρω ότι είναι για το καλό της ομάδας και ότι θα με σκέφτονται, όπως θα τους σκέφτομαι κι εγώ όλους», ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά το «Survivor» θα τη δούμε στο «Power Of Love»;

Eπισημαίνοντας πως αποχωρεί χορτάτη και πλήρης, επεσήμανε ότι «όπως είπα στα δύο τελευταία συμβούλια που είχαμε κάνει, η ζωή θεωρώ ότι είναι σοφή και με επιβεβαιώνει γι’ ακόμα μία φορά. Μπορεί να μην ξέρουμε για ποιο λόγο γίνονται τα πράγματα και να τα μαθαίνουμε λίγο αργότερα. Είμαι σίγουρη ότι θα τον μάθω τον λόγο… Tτα πράγματα γίνονται έτσι ώσπου έρχεται μια μαγική στιγμή και λες “ήταν πολύ σωστό αυτό που έγινε», ενώ απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για τον νικητή και τόνισε πως θα παρακολουθεί το παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS