CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος και Στέλλα Χαραλαμπίδη: Η πιο δυσάρεστη περίοδος στη ζωή τους ως...

Κωνσταντίνος και Στέλλα Χαραλαμπίδη: Η πιο δυσάρεστη περίοδος στη ζωή τους ως ζευγάρι (βίντεο)

Στην πιο δυσάρεστη περίοδο στη ζωή τους ως ζευγάρι, αναφέρθηκε η σύζυγός του κύπριου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδου, Στέλλα Στυλιανού, μιλώντας στην πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη τους.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και η σύζυγός του, Στέλλα Στυλιανού, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου, καλεσμένοι στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησαν για όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Δείτε πώς του ευχήθηκαν δίδυμες κόρες του «Χρόνια Πολλά»!

Μεταξύ αυτών και απαντώντας σε ερώτηση της τηλεπαρουσιάστριας, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε στην πιο δυσάρεστη περίοδο στη ζωή τους ως ζευγάρι, όταν η τότε ομάδα του συζύγου της, το ΑΠΟΕΛ του ανακοίνωσε ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της για την επόμενη χρονιά, καθώς και στην συνέχεια η επιλογή της νέα ομάδα του, της ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Στέλλα Στυλιανούμε έκδηλα τα συναισθήματα φόρτισης στον τηλεοπτικό φακό που της προκάλεσε η δύσκολη αυτή περίοδος περίγραψε πως το αντιμετώπισαν σαν οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πήρε το πτυχίο του – Η φωτογραφία και το μήνυμα της Στέλλας

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, τον γάμο τους και την γέννηση των δύο παιδιών τους.

Δείτε πιο κάτω τα σχετικά αποσπάσματα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS