CELEBRITIESSHOWBIZΚρίστη Αγαπίου: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη ζωή της (εικόνες)

Κρίστη Αγαπίου: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη ζωή της (εικόνες)

Αναμφίβολα διανύει μια από τις ομορφότερες φάσεις της ζωή της, καθώς πραγματοποιήθηκαν δυο από τα μεγαλύτερα όνειρά της.

Ο λόγος για την Κρίστη Αγαπίου, η οποία το καλοκαίρι κατάφερε να κατακτήσει τον στόχο της ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στον κλάδο της κλινικής διαιτολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κρίστη Αγαπίου μάς δείχνει το πτυχίο της (βίντεο)

Περήφανη είχε ποζάρει στον φακό κρατώντας το πτυχίο της και συγκινημένη που ολοκληρώθηκε ο κύκλος της φοιτητικής ζωής της σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο αρραβωνιαστικός μου είναι χαρούμενος που δεν είμαι πλέον φοιτήτρια και τελικά θα παντρευτεί μια γυναίκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι ευχήθηκε στους δυο αγαπημένους της η Κρίστη Αγαπίου (εικόνες)

Έτσι το παραμύθι ολοκληρώθηκε με την Κρίστη Αγαπίου να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Πανίκο Λειβαδιώτη, τον περασμένο Σεπτεμβρίο.

Τώρα, φαίνεται να είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της χτίζοντας την επαγγελματική της καριέρα. Η Κρίστη απέκτησε το δικό της γραφείο στη Λεμεσό ώστε να εξασκήσει το επάγγελμα της κλινικής διαιτολόγου και γι΄αυτό είναι ενθουσιασμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίστη Αγαπίου – Πανίκος Λειβαδιώτης: Τα άλμπουμ του γάμου τους!

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία, όπου ποζάρει μέσα στον καινούριο άδειο χώρο κρατώντας τα κλειδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS