CELEBRITIESSHOWBIZKylie Jenner: Η νεαρότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes

Kylie Jenner: Η νεαρότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes

Η Kylie Jenner, μπορεί να είναι η μικρότερη της οκογένειας των Kardashians-Jenner, αλλά πλέον είναι αυτή που έχει καταφέρει να κάθεται ψηλά στο θρόνο!

Η γνωστή τηλεπερσόνα και δημιουργός της εταιρείας Kylie Cosmetics,  κατέκτησε τον τίτλο της πιο νέας αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου.

Η «αυτοδημιούργητη»Kylie Jenner φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Forbes και είναι η μικρότερη σε ηλικία αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού Forbes.

Η Kylie Jenner καταλαμβάνει τη θέση 27 στη λίστα και βρίσκεται ανάμεσα σε 60 γνωστές κυρίες της Αμερικής.

H 20χρονη, Kylie Jenner, – τον Αύγουστο έγινε 21 ετών- έχει καταφέρει από το 2016 μέχρι και σήμερα να μετατρέψει την εταιρεία της σε αυτοκρατορία, καθώς τα καλλυντικά που λανσάρει γίνονται ανάρπαστα από το πρώτο λεπτό και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που τη λατρεύουν. Εκτός από την τεράστια εταιρεία που δημιούργησε, η τηλεπερσόνα είναι και μια από τις βασίλισσες των social media, καθώς όπως ακούγεται μπορεί να  πάρει μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια για ένα και μόνο post.  Το Forbes εκτιμά πως η εταιρεία της κοστολογείται στα 900 εκ. δολάρια και αναμένεται να υπάρξει αύξηση ενώ η Kylie Jenner είναι η μόνη μέτοχος της εταιρείας.

Η επιχειρηματίας (ναι, έτσι θα την πούμε!) θα καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι  και τον ιδιοκτήτη του Facebook, Mark Zuckerberg, o οποίος κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος στα 23 του χρόνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS