CELEBRITIESSHOWBIZΚύπρια ηθοποιός που παίζει στο «Τατουάζ» γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Παρίσι!...

Κύπρια ηθοποιός που παίζει στο «Τατουάζ» γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Παρίσι! (εικόνες)

Η Χριστίνα Κυριάκου ξεχωρίζει τόσο για το υποκριτικό ταλέντο της, όσο και για τις φωνητικές ικανότητές της. Στο ελληνικό κοινό συστήθηκε για πρώτη φορά τον περσινό χειμώνα μέσα από τη συμμετοχή της στο Voice και την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ενώ, φέτος την απολαμβάνουμε καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ», όπου υποδύεται τη δημοσιογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Κυριάκου: «Θα έκανα γυμνό. Νιώθω πολύ ωραία με το σώμα μου…»

Η Χριστίνα τη Δευτέρα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο πραγματοποιώντας ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Η Κύπρια ηθοποιός μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και στη συνέχεια έγραψε ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τα γενέθλιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Κυριάκου: Η ανάρτησή της για τη γέννηση του μωρού της Άντρεας Κυριάκου

«Αν η ευτυχία είναι στιγμές τότε εγώ έζησα μια μεγάλη σήμερα…και μεγαλώνω συνειδητοποιώντας ότι αυΤό που λέγεται ζωή είναι ωραία μόνο όταν την γεμίζεις εμπειρίες (καλές κ κακές), ανθρώπους (απο όλο τον κόσμο) και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας εκπλήρωσα μια υπόσχεση εδώ στο Παρίσι για τα γενέθλια μ. *(Έλειπε μόνο μια φωνή και ένα Χρόνια Πολλά.Μου λείπεις.)

View this post on Instagram

26.11.2018.Αν η ευτυχία είναι στιγμές τότε εγώ έζησα μια μεγάλη σήμερα…και μεγαλώνω συνειδητοποιώντας ότι αυΤό που λέγεται ζωή είναι ωραία μόνο όταν την γεμίζεις εμπειρίες(καλές κ κακές),ανθρώπους (απο όλο τον κόσμο) και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας εκπλήρωσα μια υπόσχεση εδώ στο Παρίσι για τα γενέθλια μ. *(Έλειπε μόνο μια φωνή και ένα Χρόνια Πολλά.Μου λείπεις.) #birthdaycake #birrhday #paris #france #effieltower #night

A post shared by Christina Kyriakou🎙 (@christinakyriakou) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS