CELEBRITIESSHOWBIZLast trends! Ποια γνωστή Κύπρια ντύθηκε καλύτερα αυτή την εβδομάδα; (εικόνες)

Last trends! Ποια γνωστή Κύπρια ντύθηκε καλύτερα αυτή την εβδομάδα; (εικόνες)

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της με τις παρουσιάστριες/πανελίστριες να φοράνε τα πιο εντυπωσιακά outfits τους και να ποζάρουν στον φακό.

Τα σύνολά τους είναι επηρεασμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και προσαρμοσμένα στο δικό τους στιλ και γούστο.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram, όπως βλέπουμε, επικράτησε για άλλη μια φορά το φλοράλ στοιχείο.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο μοτίβο, αφού η ντουλάπα της γέμισε με λουλούδια σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Τα σχέδια με λουλούδια διακοσμούν τα maxi η μίνι φορέματά της, αλλά επίσης τα συναντάμε και σε μονόχρωμα ή ουδέτερα χρώματα κεντημένα σε ύφασμα. Στην παρακάτω εικόνα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο wrap φόρεμα με ζώνη στη μέση. Ωστόσο, τα λουλούδια ήταν αρκετά μουντά για την εποχή. Θα προτιμούσαμε κάτι πιο φωτεινό και χαρούμενο (6/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Χριστιάνα Αριστοτέλους μάς δείχνει το γραφείο της (εικόνες)

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σε πρόσφατη εμφάνισή της υιοθέτησε το πιτζάμα look σε μεταξωτό ύφασμα και σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Το όλο σύνολο συμπλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude χρώμα, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα. Αέρινη και φίνα! (10/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ραμόνα Φίλιπ μόλις φόρεσε τα πιο παράξενα παπούτσια με τον πιο stylish τρόπο! (βίντεο)

Στα πιο φωτεινά χρώματα ντύθηκε η Έλενα Θεοδώρου δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο κίτρινο. Παρόλo που τα στοιχεία της Άνοιξης ήταν έντονα, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Η  ασύμμετρη μπλούζα δεν κολάκευε και τόσο τη λεπτή σιλουέτα της.  Επίσης, οι πλατφόρμες με τα τρουκς έκαναν το σύνολο να δείχνει βαρυφορτωμένο και passé. Ωστόσο, το φλοράλ παντελόνι ήταν αρκετά χαριτωμένο και αναδείκνυε όμορφα τα πόδια της (5/10).

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου έκανε μια casual look εμφάνιση επιλέγοντας μια τζιν παντελόνα και λευκή πουκαμίσα. Η πανελίστρια τόνισε το look της με μια καφέ ζώνη στη μέση. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες, όπως τα κορδόνια στη ζώνη, αλλά και τα μαργαριτάρια στη μπλούζα δεν χάριζαν στο σύνολο. Προτιμούσαμε να δούμε μια πιο «ήσυχη» εμφάνιση που να ταίριαζε απόλυτα για μια πρωινή βόλτα (5/10)

Φλοράλ φόρεμα διάλεξε και η Βαρβάρα Ζαχαρίου σε κιμονό στιλ και μαύρο καμβά. Ωστόσο, το πολύ κοντό μήκος αφαιρούσε τη χάρη που έχει το Japanese style. Επίσης ο συνδυασμός με τα χρυσά πέδιλα, θα λέγαμε ότι ήταν άστοχος (5/10).

Η Κάλια Ελευθερίου έκανε μια casual και συνάμα chic εμφάνιση. Ακολούθησε πιστά τις επιταγές της μοδας προσθέτοντας τις φινετσάτες πινελιές της. Λευκή τζιν πανελόνα συνδυασμένη με λευκά mules αποτελεί απόλυτη τάση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Το λευκό το ταίριαξε «έξυπνα» με ένα γκρι  Tshirt και από πάνω έριξε ένα τζιν σακάκι στους ώμους! Πολύ ωραία εμφάνιση, μπράβο Κάλια! (10/10).

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS