CELEBRITIESSHOWBIZΛευτέρης Πανταζής-Μάξιμος Μουμούρης: Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας

Λευτέρης Πανταζής-Μάξιμος Μουμούρης: Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας

Ο βροχερός καιρός ήταν εκείνος που τους έκανε να έρθουν… κοντά και να περάσουν μερικές ώρες του πρωινού της Παρασκευής μαζί. Ο λόγος για τον Μάξιμο Μουμούρη, ο οποίος οδηγούσε την μηχανή του και κάποια στιγμή έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του .

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Σύνταγμα, όταν άκουσε έναν δυνατό ήχο πρόσκρουσης πίσω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λευτέρης Πανταζής: Ο σοβαρός καβγάς με την κόρη του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Όταν βγήκε από το όχημά του για να δει τι ακριβώς συμβαίνει κι αν ο οδηγός της μηχανής είναι καλά, προς έκπληξή του είδε ότι ήταν ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης, όταν έβγαλε το κράνος του.

Τότε, ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη και ο τραγουδιστής τον καθησύχασε  μιας και το σημαντικότερο ήταν που ήταν καλά στην υγεία του. Οι δύο άντρες έκαναν φιλική δήλωση τροχαίου ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λευτέρης Πανταζής: Άφησε έγκυο την Άντζελα Δημητρίου, αλλά δεν κράτησαν το μωρό

Όταν ο τραγουδιστής βεβαιώθηκε ότι ο ηθοποιός είναι καλά, οι δυο τους κάλεσαν την οδική βοήθεια, προκειμένου να διευθετηθούν τα διαδικαστικά.

Όπως φαίνεται στην αποκλειστική φωτογραφία του star.gr, οι δύο άντρες βρίσκονται σταματημένοι στην άκρη του δρόμου, ενώ φαίνεται ο ηθοποιός που περιμένει διακριτικά λίγο πιο εκεί από τον τραγουδιστή, την ώρα που ο δεύτερος κάνει τα απαραίτητα σε περίπτωση ατυχήματος τηλεφωνήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS